YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Kod nas nem ni jedan sa gramerom,sve ona sedista od 3000 din... :cao: sto se d_pe preznoji po sto puta na dan u njemu...a sto clan sinisa pise za kvarove Rusa odma iz AP-pa za sta postoji garancija:haha:i ja sam na mom menjao kaise i jedan semering tocka-a ako je to neki kvar,onda nek ide zivot za 700 RC.a kapu skidam za Foton 804,i to prve serije. :D i ako ima neko zainteresovan za 1204,ima jedan u susednom selu sto ga prodaje,dve godine star-ako koga zanima-neka salje pp(nemam broj,ali ima drugar)inace prodaje yto,a ostavlja rusa u dvoristu. :ppozdrav: a za vlasnike yto,bez ljutnje,da mi neko da bilo kog yto,ne bi se bunio,nisu oni bas tako losi! :cao:

imam jedno pitanje za sve,ko je znao da upali rusa i da ga provoza a da je prvi put seo u njega? :D

Cvele St. je napisao(la):
imam jedno pitanje za sve,ko je znao da upali rusa i da ga provoza a da je prvi put seo u njega? :D
Evo ja ti se javljam , prvi put sam seo u rusa kad sam ga probao za kupovinu , ida ti kazem cak ima i sema brzina , a nisam imao i nemam problema ni sa kamionskim menjacem EATON FUELER 1 ako si nekad cuo za to

e svaka ti cast,ja kad sam seo nisam znao ni da ga upalim posto mora valjda neka rucica da se povuce,a nisam znao ni koja a ni da treba da se povuce,kod nas u selu ljudi imaju godinama belaruse pa jos neznaju da menjaju brzine kako treba,neznam koji ti je taj menjac par puta sam vozio caletovog mana mislim da je bio ctf menjac nisam siguran,moj burazer vozi kamione godinama vozio je one stare dajceve pa fapa pa mecku mana i sad novog iveca i on kad je seo nije znao da ga upali,iskreno rus je malcice komplikovan sto se tice brzina a i izgled mu nije jaca strana

bas citam ovu posednju stranu i zacudjen sam koliko istine ima ovde,pa
ljudi moji novi kinezi i rusi su ista govna,samo u drugom pakovanju...svi se kvare i nekvalitetni su :udri: :udri: :udri:
ni da mi ih dzabe daju ja ih nebi uzeo,nedam ja moje zetore ni za jednog kineza i rusa :D

ja sam imao zetora 6211 bio samo lep ko lutka i bio za transport,a za ostale poslove kesa prodao sam ga i kupio kombajn :D

Rale tebi kamionski fuler menjac komplikovan!Da li si ti vozio FAP 15-16 ili TAM 5000?
YTO i MTZ sranje u odnosu na zapadne traktore,a u isto vreme imaju ekonomsko opravdanje kupovine za veliku vecinu paora. :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1298465156[/time]

bewisa je napisao(la):
Rale tebi kamionski fuler menjac komplikovan!Da li si ti vozio FAP 15-16 ili TAM 5000?
YTO i MTZ sranje u odnosu na zapadne traktore,a u isto vreme imaju ekonomsko opravdanje kupovine za veliku vecinu paora. :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1298439956[/time]

bewisa je napisao(la):
Post je spojen: [time]1298439956[/time]

taj menjac nije sinhronizovan da se razumemo, i vozi se i satla na sluh,kao traktorski,rodjak mi vozi mackove u americi pa znam

@ srdjan 7 kazes postoji garancija za rusa onda postoji valjda i za kineza,ne? a serem ti se ja na garanciju mtz-a kad je 6 meseci!!! ako kupis traktor u novembru-decembru kada obicno imaju naj uslove tebi pola garancije izvetri preko zime a za drugu polovinu se ne stigne pokvariti!tako je bilo sa vecim brojem mtz-a u mom selu... ne tvrdim ja da je yto besprekoran traktor-NIJE! kvare se i oni! ali vise-manje iste te kvarove imas i na mtz-u... jedino sto se slazem sa tobom je to da kad bi dobio u mom slucaju mtz-a ne bih se bunio jer nisu bas toliko losi. pod uslovom da trefis dobrog bas kao i sa yto-m...

FAP 12-13 , 13-13 , 15-16 se lepo saltaju pa cak i bez duplog kvacila , daj ili TAM 4500 , 5000 , 5500,
6000 se sa duplim kvacilo salta super pa kad se naviknes mozes i bez duplog kvacila al moras da budes extra precizan , Eaton1 feleer je katastrofa ako malo zajebes u brdu vise nema sanse da ga ubacis
eaton1 ima 2grupe i polovine na 2 grupu ukupno 12 stepena prenosa i stvara velike oscilacije u brini kretanja PUN-PRAZAN medjigas ide i na gore i na dole samo sa razlikom u pritisku na pedalu netrpi ni da smirujes vozilo ni nista cista mehanika kad ga prviput vozis samo da places , ako prilikom saltanja ris ventil izbaci vazduh :udri: :udri: vise neznas sta da radis sa njim drugacije se salta na 8 bari drugacije na 10 bari a u hodu kipa sa samo 4 bara samo koliko da ima pritisak da odvoji lamelu , menjac je za plakanje :udri: :udri: IZVINITE za :off_topic: :off_topic:

@yto x904
Ne da komsiji crkne krava nego ne daju komsije! :haha:
Ako Rale kaze da je fuler los a menjaci na Fapovima dobri onda je to tako .
::svaka cast::

Nije fuler nego Eaton 1 fuler 72g , i nije los nego je tezak za saltanje .
Fulerovi i eatonovi menjaci imaju i poseban sto za isprobavanje , a i pogledajte u oglasima koji su kamioni naj jeftiniji ( sa kojim menjacima) a pogledajte i za koje menjace se nudi naj vise delova a za koji menjace najmanje.

Post je spojen: [time]1298481295[/time]

pod uslovom da trefis dobrog rusa bas kao i sa yto-m... e to je ono sto je glavno...koji radi-radi...koji se kvari-kvari-znaci isto kao kad kupujes polovno! ::lose:: i koliko ja znam ti(nijedni) traktori nemaju tajmer pa da se stelaju kad ce nesto da crkne!to je smesno! :cao: i sve zavisi koliko se koristi-ti kazes izvetri garancija-a STO izvetri?jesi uzeo traktror da radis sa njim,da nabijas sate,zaradjujes,brze zavrsis radove,ili da se prica po selu kako si kupio traktor,a on u supi stoji i ptice seru po njemu!za 6 meseci koliko traje ta bedna garancija,naterali 500 RC,pa ti vidi sta je sve moglo da se pokvari.i jedan traktor je pre nekoliko godina stigao sa 2 god garancije,pa otisao motor 4 dana nakon isteka. :nono:

naravno da se traktor uzme da bi radio sa njim ali sta radis zimi sa traktorom? a i ako si ti sa tvojim radio ok,ali zar mislis da svi rade nesto preko zime tj da naprave 500rh? pa zato i nameste takve "akcije"-popuste da bi kupac sto manje radio sa njim a kad ga upregnes u prolece onda da vidis veselja! sto se tice tog motora sto je crko nakon 4 dana to je opet neka druga tema ali i u toj nevolji je dobro sto se desilo kad se desilo! sta da je istekla garancija pa da je onda krepo motor? pa valjda je bolje kad imas duzu garanciju! i u onom prethodnom postu si napisao,a na moje iskustvo sa AP i kvarovima na mtz-u,kako zato i postoji garancija da se to otkloni. a dali znas sta znaci nulti servis? to mu dodje pregled kompletne masine pre nego sto ga novi vlasnik preuzme... e turim ja k..u u taj pregled kad ga moras praviti usput da bi mogao doci kuci! kako jedni tako i drugi! tako da druze mani mi se hvalenja rusa i kudenja kineza kad su i jedni i drugi podjednaki! svako gleda da mu sto pre posao ispadne iz ruku a da digne dobru platu! sve ovo ne bih pisao da ti nisi zapoceo:nemam nista protiv njih ali ... pa pocinje nabrajanje kvarova koji su skoro pa identicni kao na mtz... svaki traktor je prica za sebe.

jes vala! meni se cini da tu Barbu najvise uziva! bacio je kosku medju nas pa se sad smeje sa nama kako se prepiremo.... lukavo nema sta... nek je svima nama sa srecom sa nasim traktorima pa koji god da su!

moje misljenje je da od ove zadnje dve stranice malo toga spada u ovu temu . ja licno imam i yto i rusa i torpeda i nikad nisam otisao na primer u temu zetora da ih kudim i molim vas da se drzite teme pogotovo nije tema za raspravu oko kamiona :zli:

geza je napisao(la):
moje misljenje je da od ove zadnje dve stranice malo toga spada u ovu temu . ja licno imam i yto i rusa i torpeda i nikad nisam otisao na primer u temu zetora da ih kudim i molim vas da se drzite teme pogotovo nije tema za raspravu oko kamiona :zli:
Pre nego sto me prozivas peocitaj zadnje 3 stranice unazad :nono:

Nazad
Vrh