YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
dosta je dobar na jako malom mestu možeš da okreneš za sitne poslove je jako dobar do sad ima oko 750rs za 2god do sad je bio jedini proble pokazivač pritiska ulja koji je elektonski pa kad su došli iz servisa u njihov trošak ubacili mehanički jedina je mana da ima malu kabinu i ako oćeš nekog da nosiš nema gde da sedne što se tiče motora jako je dobar zvu mu je skoro isti kao kod tamića ima 4 cilindra menjač mu je 8+4

danas sam cuo mnogo lepih i pohvalnih reci o yto od 45 ks star je dve godine kaze mi covek uz zid ima da ga satera,nebih da kudim vojvodinu a hvalim sumadiju ali mislim da su suroviji uslovi za traktor u sumadiji(naravno rang 60 ks)veci nagib terena(kod nas akumulator nemora da se ima nizbrdica i pici)rad u sumi,teska zemlja te uzbrdo te nizbrdo traktor je san snova a i bice delovi po tarabicima zato se nesekiram.zuti su zavladali
Post je spojen: [time]1298236670[/time]

au Barbu deder malo nekih konkretnih informacija. dali su imali neke kvarove i koje ili je vec ono standardno da je spor i bucan? sta je ko koristio od prikljucaka? mislim da je glupo ocekivati recimo od 120-ke da ore sa 4 brazde kad se zna da za 4 treba maalcak vise konja! pogotovo kod vas u banatu! pisi Barbu pisi! budi novinar sa terena! :D

e svako voli svoje da hvali a tudje da kudi,mrzim kad ljudi pricaju o necemu,a nemaju pojma o toj stvari,npr evo ja u mojoj porodici se ceo zivot vozio opel i ja uzmem reno megana sad ga nebi menjao ni za jednu opel vektru neznas dok neprobas :D ljudi probajte ytoa pa onda pricaj te nesto o njemu moj savet :D

Cvele St. je napisao(la):
e svako voli svoje da hvali a tudje da kudi,mrzim kad ljudi pricaju o necemu,a nemaju pojma o toj stvari,npr evo ja u mojoj porodici se ceo zivot vozio opel i ja uzmem reno megana sad ga nebi menjao ni za jednu opel vektru neznas dok neprobas :D ljudi probajte ytoa pa onda pricaj te nesto o njemu moj savet :D
a kad si ti vozio yto :sta:

Ja licno neam nista protiv kineza-ali ovo su neka moja iskustva...yto 804 i 1204-spori su,kabina bruji kao u R65,svaka rupa se oseti kao sam djavo jer stoji na plastikama,ne kao normalan traktor na gumama,iz cista mira im pucaju stakla,plastika je 0 kvaliteta,bledi,uvija se,kruni-sediste takodje popuca,vrata se otvaraju sama od vibracija,izolacija zica na vodovima struje puca,dihtunzi glave izlecu,ulje dosta pusta na spojevima,menjac nece odmah u prvu,pa mora saltanje druga pa prva,a o trosenju pneumatika da ni ne pisem...dobre strane su im svakako motori,dosta se dobro drze,ne trose ulje(ili u minimali),ne dime,preglednost je solidna...toliko... :ppozdrav:

ni ja nemam nista protiv belorusa al evo iznecu moja iskustva: odmah po izlasku iz fabrike tj agropanonke.... ne pokazuje nivo goriva,curi gorivo na plovku,curi ulje na blokadi tockova,curi antifriz na hladnjaku ulja,sa 200rh curi semering na prednjem tocku,alternator kaisi pucaju,bendiks na anlaseru proklizava,na 400rh rastavljanje motora jer trosi ulje,semering na pumpi hidraulike procurio, na 800rh ponovo bendiks,curenje razvodnika hidraulike,posuda za grejac otpala i nestala,indikator stop svetla ostao zaglavljen,satovi na instrument tabli se pobrkali,dizne.... sve ovo se odnosi na 1025 ravan most. mnogi ce reci promasena serija ili nesto slicno kako bi skinuli ljagu sa mtz... a sta reci za 82.1 na 400rh slomio radilicu. isti takav vodjica ventila mu upala u motor i napravila :zli: lamela na 1500rh,pumpa za vodu,pumpa za volan 2 puta,952 lezaj poluosovine, i jos more drugih kvarova banalnih pa ispadnu katastrofalni! ni ne mogu da se setim svega... imaju oni i jako dobrih resenja nije da nemaju. brz,velik izbor brzina,mogucnost gasenja kompresora,pumpe hidraulike,jak anlaser i ekstra vrti,nijansu tisi od yto.... itd. sto se tice kineza sve sto napisem odnosi se na 120-ku. da su spori jesu. ali koliko je to sporo? 30.5 pri 2400 a prima 2600obrtaja. znaci da je brzina poput rakovice 65 ili kejsa 95.... da su malo bucniji jesu ali kolika je ta buka kad pri 2200 obrtaja mozes da pricas tel. naravno da nije kao u kejsu,klasu,fendtu,john diru i malo teze se cuje ali se cuje! i sigurno je tisi od r-65 cim je kabina odvojena i dignuta iznad menjaca a na rajki imas panoramski patos! o izolaciji kabine na rakovici ne zelim ni da pisem jer se zna kakva je.. sto se tice nosenja kabine ona je na gumama a ne na plastici. a to sto osecas svaku rupu nije ti palo na pamet da malo podesis kilazu na sedistu? stakla pucaju i na new hollandu pisano o tom u toj temi. a sto se tice svega ostalog sto si nabrojao to sve zavisi od vozaca i odrzavanja traktora. mi nikako da shvatimo onu: kolko para tolko muzike... ne mozemo ocekivati da napravi 10000 rh i da izgleda kao nov. mislim da je malo traktora koji ce tako izgledati. a ono sto sigurno znam da tako izdrzljiv traktor ima neizdrzljivu cenu! e pa ko moze neka kupi takav nemam nista protiv!ja znam da mi boljeg trenutno ne mozemo kupiti. a uporedjivati yto sa nekom drugom markom traktora za te pare je besmisleno! kome se sta svidja taj ce to da kupi... a mislim da je pitanje srece kako ce koji da te sluzi.

upravu covek auto(traktor) ti je ko zena il ce da te sluzi il ce da te zajebava,ja tako u braku ode za tri meseca,meni je vaznije da potrefim dobar traktor a zena ima i treba ih menjati na svake tri godine,a mozda dovedem neku iz kine sto zna da popravlja yto traktore nista se nezna,oprostite sto lupam

mladja kg je napisao(la):
upravu covek auto(traktor) ti je ko zena il ce da te sluzi il ce da te zajebava,ja tako u braku ode za tri meseca,meni je vaznije da potrefim dobar traktor a zena ima i treba ih menjati na svake tri godine,a mozda dovedem neku iz kine sto zna da popravlja yto traktore nista se nezna,oprostite sto lupam
Nema veze lupate obojica i ostajete zivi ,, i ja se cudim kako :haha: :haha:

Cvele St. je napisao(la):
ratko vozio sam malo ytoa sutra mi stize nov x804 danas sam ga uplatio :D
svaka cast za kupovinu nek te dugo sluzi,ali me interesuje gde i ciji si vozio ili si samo probo a to je velika razlika :ppozdrav:

sto se tice yto traktora u poredenju se rusom bucniji je i sporiji ali sve ostalo je na strani yta ,okretniji,preciznija i bolja hidraulika,pregludniji ,15-20% manji potrosac menjac kao na boljem autu ,bolje kocnice ,sediste je gramer kozno,bolje funkcionisu rucice spoljne hidraulike(ne cure),kardansko kvacilo mnogo bolje funkcionise... ovo iznosim iz iskustva imao sam rusa 820 eurolux 2800 sati necu ovim da kazem da rus nevalja naprotiv ja sam napravio tolike sata samo sam vodenu pumpu manjo i orati ceo dan u oba prednost ima yto iako je bucniji(to sa da lepo srediti) jer je udobniji ima pristupacnije komande manje se umori covek
to je ukratko moje iskustvo

Nazad
Vrh