velja imt 540
Član
šire su mu gume od 11/2/28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a kad si ti vozio ytoCvele St. je napisao(la):e svako voli svoje da hvali a tudje da kudi,mrzim kad ljudi pricaju o necemu,a nemaju pojma o toj stvari,npr evo ja u mojoj porodici se ceo zivot vozio opel i ja uzmem reno megana sad ga nebi menjao ni za jednu opel vektru neznas dok neprobas ljudi probajte ytoa pa onda pricaj te nesto o njemu moj savet
Nema veze lupate obojica i ostajete zivi ,, i ja se cudim kakomladja kg je napisao(la):upravu covek auto(traktor) ti je ko zena il ce da te sluzi il ce da te zajebava,ja tako u braku ode za tri meseca,meni je vaznije da potrefim dobar traktor a zena ima i treba ih menjati na svake tri godine,a mozda dovedem neku iz kine sto zna da popravlja yto traktore nista se nezna,oprostite sto lupam
svaka cast za kupovinu nek te dugo sluzi,ali me interesuje gde i ciji si vozio ili si samo probo a to je velika razlikaCvele St. je napisao(la):ratko vozio sam malo ytoa sutra mi stize nov x804 danas sam ga uplatio