YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
e saznao sam i informaciju za fabriku Volvoa celu fabriku su kupili za 22milijarde sad dal evra i dolara to neznam ::svaka cast:: jos prosle godine

qqcrns.jpg
evo naseg dzeki chena

lepa masina nema sta koliko ::novac::kosta to zadovoljstvo,moze li jos koja slika,s boka,kabina npr,hvala :bravo: ::svaka cast:: :cao:

33854e 25% ucesca 0%kamata. pa nisam ga bas nesto slikao preterano... ajd slikacu ga u nedelju pa kacim slike.

miroslav k je napisao(la):
@sinisa1979
lep traktor, posebno mi se svidja sto ima auspuh sa strane, vidi se da kinezi napreduju za razliku od nekih drugih proizvodjaca
pa da i mi kad smo otisli da vidimo sta i kakvi su uslovi snimili smo da ima i ovakvih i onih sa auspuhom uz haubu i onda smo im rekli da zelimo ovakvog. zao mi je sto nije bilo onog sa CR motorom da ga jos jednom oslusnem... kaze njihov predstavnik da su imali 4 kom i da su ih prodali sve. sto se tice napredka... zanimljivo je da ima digitalni pokazivac temperature goriva pa kad je minus kliknes taster i nema zime!

jesam pise u knjizi a imas i indikator koji ti pokazuje kad ukljucis grejac i kasnije isti trepti kad je dovoljno velika temp. da nece smrznuti nafta. ono sto sam pogresio je to da se grejanje u kabini ne pali na taster vec na slaninu pod haubom. malo je glupo s obzirom da imas grejac u rezervoaru ali je tako...

ja sam sa mojim yto x1204 napravio vec 700 sati za 7 meseci,nemam ni jednu zamerku,zver je cudo...

Ozbiljno razmišljam da kupim YTO454. Jel ima neko iskustva sa njim? Kako se pokazao?

Meni je jesenas jedan covek vukao stajsko djubre sa 454, sa rasturacem! Kroz koje je on vagase i kaljuge prosao ja nisam mogao da verujem!! Kaze da je izuzetno jak sto se poslova tice, a da su plastike i ostale sitnice nikakve, brzo pucaju.... E sad, ko zna, to je traktor sa jednog imanja, i tera ga kako ko stigne, tako da ne mora da znaci, ako se dobro tera i odrzava verovatno nije takva situacija!!! :ppozdrav:

Meni bi on radio lake poslove: sejanje, prskanje, špartanje, bacanje veštaka. Nemam stoku tako da mi za ostale poslove ne treba. Mislim da bi mi zadovoljio potrebe. Nije mu ni cena loša, juče sam zvao i rekoše mi 10.500,00evra. Za te pare imam još jedino ferdžu (imt539), ali to ne bi da kupujem nikako, jer koga god poznajem što je kupio nov 539 žali se na stalne kvarove.

Nazad
Vrh