YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
@kasapin pa zato smo uzeli kineza jer mi ovde ne moramo spustiti setvospremac na 20 i vise cm da bismo imali dobre kukuruze! svesni smo da on to ne moze.... :haha: a da moramo e onda bi uzeli fendta ipak je njegovih zelenih 120ks jace od kineskih 120...ne? :haha: :haha: :haha: imam ja za tebe jednu narodnu... NIKAD SE BOLJI NE RUGA! :cool:

mogu se kladiti da bi neki polovan stariji tip JD ili FENDT od 100ks rasturio bilo kog novog kineza od 120ks
ipak snaga je u motoru i obrtnom momentu a ne na papiru!

Post je spojen: [time]1297119335[/time]

hmm cisto sumljam da mi mogao jd od 100 konja da ga odere,posto yto ima 6tak motor i 6500kubika,a JD verovatno ima 4tak i nekih 4000kubika i jednu turbinu :D to su samo cinjenice,ispravite me ako gresim :sta:
Post je spojen: [time]1297150945[/time]

pa nasao sam na internetu kucao sam yto china :D ima i od 160 konja,pa realno koliko jedan traktor moze godisnje da uradi u jednom domacinstvu 500sati realno sto znaci 20 god do 10000sati :) meni je to sasvim dovoljno :D ja uzimam yto 80 za koji dan,i pored njega imam ursusa od 90 i 160 konja i imt 539 tako da yto nemoze preterano mnogo da radi i ima da traje dosta dugo :D :D

stvarno ruzno izgleda taj filter tako napidzen... ali kolko para tolko muzike. i da se razumemo niko od nas nije glup pa da tvrdi da je yto ili neka druga marka traktora naj na svetu. po meni naj traktor je onaj koji se NE KVARI! sve ostalo je stvar ukusa. toliko od mene. i da izvinjavam se sto sam obecao slike a nisam ih postavio-ocajan mi signal za net zato nema slika. pozz forumasi!

miroslav k je napisao(la):
jer neko mozda razmislao o ugradni duplih tockova na yto? na mom su dimenzije iste kao na velikom imt 51xx, ili na onim velikim zglobnim sto ima dosta rashodovanih po odpadima.
a ne bi trebalo da su skupe i original kineske felne (moram proveriti) ali mi se bas kvalitet guma bas nesvidja.

ja razmisljam da stavim, ali ja cu pogledati neke felne od rakovice velike trebalo bi da je to ta velicina, i da nadjem iste gume, tj iste dimenzije. lakse mu je da vuce setvospremac sa duplim gumama a i smanjuje se propadanje :D

pozdrav :ppozdrav: :ppozdrav:

aco upravu si ja sam na ursusa napravio duple tockove,mnogo mu je laske da nosi,a i da radi posto je moj jako tezak ima 5 metara :D

sinisa1979 je napisao(la):
stvarno ruzno izgleda taj filter tako napidzen... ali kolko para tolko muzike. i da se razumemo niko od nas nije glup pa da tvrdi da je yto ili neka druga marka traktora naj na svetu. po meni naj traktor je onaj koji se NE KVARI! sve ostalo je stvar ukusa. toliko od mene. i da izvinjavam se sto sam obecao slike a nisam ih postavio-ocajan mi signal za net zato nema slika. pozz forumasi!

Ne postoji traktor koji se ne kvari, imas traktore koji se malo rjedje kvare, al skupo popravljaju, te traktore koji se malo vise kvare, a jeftinije popravljaju. U prvu grupu spadaju zapadni traktori, a u drugu ovi istočnjaci (kod kineza nije bas tako sjajno jer nema kvalitetne distribucije dijelova).

Ovaj veliki YTO gore sasvim lijepo izgleda i sasvim je lijepo jeftiniji od traktora istih karakteristika zapadne proizvodnje. Koliko sam ja upoznat, YTO nije neka bezze marka, ipak je to prilično veliko ime na istoku.

ma da kinezi su postali sila cini mi se da su drugi na celom svetu po izvozu posle amerike,a sad su kinezi uzeli i fabriku Volvo,nekazem ja da je yto sjajan traktor ali za te pare mislim da je ok traktor :D i kod njih ima kvalitetna i nekvalitetna roba kao i svuda u svetu

miroslav k je napisao(la):
jer neko mozda razmislao o ugradni duplih tockova na yto? na mom su dimenzije iste kao na velikom imt 51xx, ili na onim velikim zglobnim sto ima dosta rashodovanih po odpadima.
a ne bi trebalo da su skupe i original kineske felne (moram proveriti) ali mi se bas kvalitet guma bas nesvidja.
kod mene u selu ima 1204 ali kockasti i covek je stavio duple tockove ako se nevaram od imt-a posto je to najeftinije...

Cvele St. je napisao(la):
ma da kinezi su postali sila cini mi se da su drugi na celom svetu po izvozu posle amerike,a sad su kinezi uzeli i fabriku Volvo,nekazem ja da je yto sjajan traktor ali za te pare mislim da je ok traktor :D i kod njih ima kvalitetna i nekvalitetna roba kao i svuda u svetu

uzeli su licencu volvoa a sad ce da sjebu citavu fabriku volvoa,ajde da se drze kvaliteta kao sto je volvo drzao godinama,ali pametni kinezi to naprave sve da bi trajalo 10g i da se brzo podere pa da za 10g opet uzmes nov traktor a onaj stari predas njima,oni ga istope i naprave drugi...zar nije tako?

kako kinezi kopiraju i prave igracke tako i traktore :haha:

@Kasapin

Svaki kinez koji je do sada stigao u mojoj okolini je napravio vise radnih sati od bilo kog Rusa kojeg si ti negde toliko hvalio. Cinjenica je da su kvalitetniji i manji potrosaci od pomenutih... Ja nemam ni jednog ni drugog a vozio sam oba x puta i video sam razlike a ti veruj ili ne veruj-tvoja je volja.

sto se tice volvoa samo znam da su uzeli bilo danas na emisiji Sat,pa sad dal su kamione traktore ili kola neznam,mozda su sve uzeli :D

Nazad
Vrh