YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
dobiješ neku kutiju,nešto alata ,neke filtere..nesećam se šta sam još dobio :ppozdrav:

Dali bi ko slikao pumpu od hidraulike yto traktora da nesto uporedim vizuelno sa pumpom od volva

Pogledaj na temi bm volvo 814 malo pre sam postavio slike pumpe pogledaj ako znas pa prokomentarisi da li lice

pa svakako je bolji od rusa,gledao sam case 80 cena mu je 31500e bez klime bez kompresora i cini mi se da nije imao poteznicu i jos stoji iz 2008 ::lose:: za tu razliku u ceni imam da kupim plug,prskalicu,prikolicu i setvospremac i mozda da mi ostane nesto :D

jer neko mozda razmislao o ugradni duplih tockova na yto? na mom su dimenzije iste kao na velikom imt 51xx, ili na onim velikim zglobnim sto ima dosta rashodovanih po odpadima.
a ne bi trebalo da su skupe i original kineske felne (moram proveriti) ali mi se bas kvalitet guma bas nesvidja.

pa onda stavi vece felne i sire gume,ili nekako probaj da stavis sire gume na fabricke felne,ipak je to bolje nego duple tockove :D

miroslav k je napisao(la):
dobro je i to, ali za oranje su bolje uze gume,
samo sam postavio pitanje za vlasnike ytoa, kakva imaju iskustva s tim, mozda ni netreba duple tockove samo je dovoljno poskidati tegove,

to da,u prolece tegove dole da se smanji sabijanje zemlje,a u jesen tegove ponovo na svoje mesto ::namigivanje::

jedan yto x1204 je danas napustio nadam se zauvek rimske sanceve i dosao u nase selo t.j dosao je kod naaas. LJUDI KUPILI SMO YTO TRAKTOR!!! :cao:

Bolje vas nasao! Hvala miroslave! slike ce biti nadam se sutra... a sto se tice nejasnoca,pa bila je jedna(a ne bi ni ta jedna bila da sam prvo procitao uputstvo) nisam znao kako se ukljucuje grejanje u kabini,a da mi je neko rekao da se pali na taster... pomislio bi da me z. Zaboravih reci SVI STE POZVANI NA ALDUMASCE T.J ALVALUK!!! ::prica::

sinisa1979 je napisao(la):
jedan yto x1204 je danas napustio nadam se zauvek rimske sanceve i dosao u nase selo t.j dosao je kod naaas. LJUDI KUPILI SMO YTO TRAKTOR!!! :cao:

pa dobro nisi kupio FENDT :haha:, ipak je to kinez

Nazad
Vrh