YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
@miroslav k
A što nejdeš odmah sa brzom kopčom... :sta:
c47f66df.jpg

@abro
ovo su od Walterscheid-a a kostaju 30 eu komad a od istog proizvodjaca sa automackim kacenjem kostaju nekoliko puta vise. a nemam potrebu za brzo kacenje. tanjiraca je vucna, setvospremac ce da ima osovinu za przo kacenje a plug kad zakacim onda se venca traktor snjim :haha:
@abro ko je proizvodjac tih kuka i koliko to dodje na nase novce?
70-ak evra je 530-540kuna

miroslav k je napisao(la):
@abro
ovo su od Walterscheid-a a kostaju 30 eu komad a od istog proizvodjaca sa automackim kacenjem kostaju nekoliko puta vise. a nemam potrebu za brzo kacenje. tanjiraca je vucna, setvospremac ce da ima osovinu za przo kacenje a plug kad zakacim onda se venca traktor snjim :haha:
@abro ko je proizvodjac tih kuka i koliko to dodje na nase novce?
70-ak evra je 530-540kuna
Pa u neku ruku tebi nije ni problem sam da kačiš s obzirom kojim sportom se baviš, možda čak poželjno... :haha: :ppozdrav: :D
Ne zameri...

miroslav k je napisao(la):
@kristi
evo kako ja planiram poluge prepraviti u 3 kategoriju
2ahsfg5.jpg

Miroslave to nemoras seci stare i variti nove poluge,to se najlakse moze uraditi kod strugara da se obrusi onaj prsten izvadi se jabucica i prosiri se rupa sa 28 na 34mm i automacki dobijas 3 kat.

pozdrav svima ja sam Goran iz Starceva imam 3 traktora i uskoro stize cetvrti yto x 804 :D imam pitanje za vlasnike ytoa kako se tapacira kabina posto svi pricaju da je bucna kabina,sta trebam da dobijem od opreme kad ga budem uzimao i naravno kako ste zadovoljni :D

Obratite paznju da je ono cjena kuke za kategoriju I i II, a miroslav prepravlja na kategoriju III...

Kolega moj ima MF 5445 i ursusa 1634. kad je ursus u kvaru, za MF kaci ursusove prikljucke, pa je "malisa" tako jednom prilikom radio sa spremacem od 6-7m. Nisu ga mogli zakopcati nikako, jer je spremac kategorije III, pa su uzeli dvije stare kugle, odnijeli tokaru (strugaru) da ih provrti na kategoriju III. Na kuglama je jako malo mesa ostalo, i dok je mf nosio taj spremac, cjele su se izmotale kugle, i do kraja dana od njih nije skoro nista ostalo. Kolega i danas ima te kugle negdje za uspomenu, ali taj put i vise nikad...

Cvele St. je napisao(la):
pozdrav svima ja sam Goran iz Starceva imam 3 traktora i uskoro stize cetvrti yto x 804 :D imam pitanje za vlasnike ytoa kako se tapacira kabina posto svi pricaju da je bucna kabina,sta trebam da dobijem od opreme kad ga budem uzimao i naravno kako ste zadovoljni :D
pa kabina je tapacirana,ja sam uzeo prošle godine.kolko je sad para?ja sam zadovoljan ima dosta snage okretan je i nije veliki potrošač :ppozdrav:

sad je 21500e sa klimom kompresorom poteznicama i toplingom,za kes je 1000e manje ali ja sam se odlucio na kredit ovaj 5 godina bez kamate :D reci mi samo jer trebam jos nesto da dobijem uz njega od opreme ?

Nazad
Vrh