abro
Član
@miroslav k
A što nejdeš odmah sa brzom kopčom...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa u neku ruku tebi nije ni problem sam da kačiš s obzirom kojim sportom se baviš, možda čak poželjno...miroslav k je napisao(la):@abro
ovo su od Walterscheid-a a kostaju 30 eu komad a od istog proizvodjaca sa automackim kacenjem kostaju nekoliko puta vise. a nemam potrebu za brzo kacenje. tanjiraca je vucna, setvospremac ce da ima osovinu za przo kacenje a plug kad zakacim onda se venca traktor snjim
@abro ko je proizvodjac tih kuka i koliko to dodje na nase novce?
70-ak evra je 530-540kuna
gde ima da se kupe ovakve kuke? imas slucajno neki broj tel.. hvalaabro je napisao(la):@miroslav k
miroslav k je napisao(la):@kristi
evo kako ja planiram poluge prepraviti u 3 kategoriju
abro je napisao(la):A što nejdeš odmah sa brzom kopčom...
miroslav k je napisao(la):@kristi
evo kako ja planiram poluge prepraviti u 3 kategoriju
savoris je napisao(la):ma zavari je baš tako kako i stoji i imaš i II i III kategoriju
ZRENJANINAC je napisao(la):savoris je napisao(la):ma zavari je baš tako kako i stoji i imaš i II i III kategoriju
Svoris je upravu i ideja mu je zavari tako kako stoji
pa kabina je tapacirana,ja sam uzeo prošle godine.kolko je sad para?ja sam zadovoljan ima dosta snage okretan je i nije veliki potrošačCvele St. je napisao(la):pozdrav svima ja sam Goran iz Starceva imam 3 traktora i uskoro stize cetvrti yto x 804 imam pitanje za vlasnike ytoa kako se tapacira kabina posto svi pricaju da je bucna kabina,sta trebam da dobijem od opreme kad ga budem uzimao i naravno kako ste zadovoljni