Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
futurefarming je napisao(la):Što su manji lošiji kvalitet a cena visoka.
za jedno dve nedelje mislim da ce takvi da stignu i kod nas,stim da ce cena biti veca za nekih 1600e. inace sa auspuhom sa strane je bilo i kod nas,ali nisu imali sive felne i filter je napolju.miroslavjovanovic78@gmail je napisao(la):to nije za naše tržište verovatno za američko,pošto se tamo dosta izvoze YTO modeli.E sad sami usporedite razlike......u kvalitetumiroslav k je napisao(la):@idklecin
ste videli izasli su novi modeli YTO 1204 FILTER se vise nevidi pored kabine
gde si iskopao onu sliku? i auspuh ide sa strane pored kabine i tockove metalik, nema sta napreduju Kinezi
Attila je napisao(la):futurefarming je napisao(la):Što su manji lošiji kvalitet a cena visoka.
To nije istina da su manji lošiji kvalitet ćale ima 454 dve godine uradio oko 800 rs i ništa mu ne fali
pa u odnosu na fregusona nije...bewisa je napisao(la):Oko 10000 kosta 445.Mlgo bre
to je za americko trziste..idklecin je napisao(la):da li ste videli izasli su novi modeli YTO 1204 FILTER se vise nevidi pored kabine
onaj u skoli od 55ks je yto a onaj veliki je KM. A Na onom KM je samo motor od yta, jer tako?josif92 je napisao(la):U poljoprivrednoj skoli gde ja idem imaju dva kineza 55 konja i 120...za 55 sve pohvale nema mane...a veliki posle 300 sati otisao menjac sad oni kazu fabricka greska..a majstori sta rade tamo kazu kod tog traktora jedino za sad motor radi kako treba a neznaju dokle ce i on...vidim neki ljudi uporedjuju mtz od 130 sa yto 120 ljudi nemoj te biti smesni...ruja ga nosi u zubima
diklofen je napisao(la):Sve više po ataru srećem YTO traktore.Na jednoj letnjoj školi poljoprivrede pored ostalih traktora bio je izložen i jedan nov YTO 1204.Inače svi traktori su bili od poljoprivrednika i lokalnih firmi.U razgovoru sa tim čovekom sam čuo da je on prvo kupio jednog manjeg YTO.a od 80ks pa kad je uvideo o čemu se radi onda je pazario tog 120.Čovek tvrdi da je traktor veoma dobar i pouzdan.
Nemam ja nista protiv tog traktora nego samo kazem sta se desilo...naprotiv radio sam sa tim traktorom i ima dosta snage,to sa menjacem sta se desilo mozda je i fabricka greska ko zna...panonstib je napisao(la):Gospodine @josif92
Nije na Vama da ocenjujete ko će koga da nosi u zubima. Sobzirom na iskustvo i poznavanje materije i korišćenja znanja po principu, onaj je tako rekao daleko ćete dogurati, ali bih Vas zato molio da takve komentare ne iznosite na forum.Hvala!
Nije i onaj veliki je yto x1204,neki su shvatili da sam ja rekao da je los taj traktor,ne na protiv nego kazem sta se desilo,ali motor ima dosta snage kod nas sa 3 brazde ide samo takomiroslav k je napisao(la):onaj u skoli od 55ks je yto a onaj veliki je KM. A Na onom KM je samo motor od yta, jer tako?josif92 je napisao(la):U poljoprivrednoj skoli gde ja idem imaju dva kineza 55 konja i 120...za 55 sve pohvale nema mane...a veliki posle 300 sati otisao menjac sad oni kazu fabricka greska..a majstori sta rade tamo kazu kod tog traktora jedino za sad motor radi kako treba a neznaju dokle ce i on...vidim neki ljudi uporedjuju mtz od 130 sa yto 120 ljudi nemoj te biti smesni...ruja ga nosi u zubima
aaa zato je rus krezav? vidi drugar ni rus nije cvecka i imam gomilu dokaza za to. ali da ne bi sad zapoceli 3 svetski rat mislim da je najrealnije reci da se svi oni kvare samo je pitanje na kakvog ces naici. svaki traktor ima svoje mane i prednosti a za 30000e ni ne mozes ocekivati savrsenstvo od traktora. tako da batalimo nosenje u zubima i ostala poredjenja... bitno je da nas sluze zar ne?josif92 je napisao(la):ruja ga nosi u zubima
sinisa1979 je napisao(la):aaa zato je rus krezav? vidi drugar ni rus nije cvecka i imam gomilu dokaza za to. ali da ne bi sad zapoceli 3 svetski rat mislim da je najrealnije reci da se svi oni kvare samo je pitanje na kakvog ces naici. svaki traktor ima svoje mane i prednosti a za 30000e ni ne mozes ocekivati savrsenstvo od traktora. tako da batalimo nosenje u zubima i ostala poredjenja... bitno je da nas sluze zar ne?josif92 je napisao(la):ruja ga nosi u zubima
Potpuno se slazem sa tobom svaki traktor ima svoje dobru i losu stranu...i nema potreba za nikakvim 3 sveckim ratom...ja sam rekao vec sa su yto dobri traktori,ali video sam na pocetku kazu za rusa da su slabi i losi traktori naspram kineza...ja sam vozio i yto i mtz tako da sve sto kazem je iz iskustva i nije nista bez veze..pozdrav
ma naravno verujem ti da je to sto pricas iz iskustva... ali i ja isto iz iskustva tvrdim da se svi oni kvare vise manje! ej ma nek je nama zdravlja i parica bice onda i kineza i rusa a i srece! jel da?josif92 je napisao(la):ja sam vozio i yto i mtz tako da sve sto kazem je iz iskustva i nije nista bez veze..pozdrav
Naravnosinisa1979 je napisao(la):ma naravno verujem ti da je to sto pricas iz iskustva... ali i ja isto iz iskustva tvrdim da se svi oni kvare vise manje! ej ma nek je nama zdravlja i parica bice onda i kineza i rusa a i srece! jel da?josif92 je napisao(la):ja sam vozio i yto i mtz tako da sve sto kazem je iz iskustva i nije nista bez veze..pozdrav