YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
na kuci pored na tabli pise nesto na engleskom tako da verovatno da je za americko trziste,mada lepo izgleda traktor :D

miroslavjovanovic78@gmail je napisao(la):
miroslav k je napisao(la):
@idklecin
ste videli izasli su novi modeli YTO 1204 FILTER se vise nevidi pored kabine

gde si iskopao onu sliku? i auspuh ide sa strane pored kabine i tockove metalik, nema sta napreduju Kinezi
to nije za naše tržište verovatno za američko,pošto se tamo dosta izvoze YTO modeli.E sad sami usporedite razlike......u kvalitetu :ppozdrav:
za jedno dve nedelje mislim da ce takvi da stignu i kod nas,stim da ce cena biti veca za nekih 1600e. inace sa auspuhom sa strane je bilo i kod nas,ali nisu imali sive felne i filter je napolju.

Attila je napisao(la):
futurefarming je napisao(la):
Što su manji lošiji kvalitet a cena visoka. :nono:

To nije istina da su manji lošiji kvalitet ćale ima 454 dve godine uradio oko 800 rs i ništa mu ne fali

Moj lični utisak, neću da tvrdim jer nisam stručan. Ova tabela je još uvek aktuelna i vidi se razlika bar što se motora tiče, takođe, restilizacija je krenula od većih ka manjim modelima što je i normalno.

2mo9v9d.jpg

Izgleda da ce YTO traktori poskupeti oko 5posto velika je traznja a i ostali proizvodjaci ce dizati cene

U poljoprivrednoj skoli gde ja idem imaju dva kineza 55 konja i 120...za 55 sve pohvale nema mane...a veliki posle 300 sati otisao menjac sad oni kazu fabricka greska..a majstori sta rade tamo kazu kod tog traktora jedino za sad motor radi kako treba a neznaju dokle ce i on...vidim neki ljudi uporedjuju mtz od 130 sa yto 120 ljudi nemoj te biti smesni...ruja ga nosi u zubima :ppozdrav: :cao: :cao:

Gospodine @josif92
Nije na Vama da ocenjujete ko će koga da nosi u zubima. Sobzirom na iskustvo i poznavanje materije i korišćenja znanja po principu, onaj je tako rekao daleko ćete dogurati, ali bih Vas zato molio da takve komentare ne iznosite na forum.Hvala!

Sve više po ataru srećem YTO traktore.Na jednoj letnjoj školi poljoprivrede pored ostalih traktora bio je izložen i jedan nov YTO 1204.Inače svi traktori su bili od poljoprivrednika i lokalnih firmi.U razgovoru sa tim čovekom sam čuo da je on prvo kupio jednog manjeg YTO.a od 80ks pa kad je uvideo o čemu se radi onda je pazario tog 120.Čovek tvrdi da je traktor veoma dobar i pouzdan.

josif92 je napisao(la):
U poljoprivrednoj skoli gde ja idem imaju dva kineza 55 konja i 120...za 55 sve pohvale nema mane...a veliki posle 300 sati otisao menjac sad oni kazu fabricka greska..a majstori sta rade tamo kazu kod tog traktora jedino za sad motor radi kako treba a neznaju dokle ce i on...vidim neki ljudi uporedjuju mtz od 130 sa yto 120 ljudi nemoj te biti smesni...ruja ga nosi u zubima :ppozdrav: :cao: :cao:
onaj u skoli od 55ks je yto a onaj veliki je KM. A Na onom KM je samo motor od yta, jer tako?

diklofen je napisao(la):
Sve više po ataru srećem YTO traktore.Na jednoj letnjoj školi poljoprivrede pored ostalih traktora bio je izložen i jedan nov YTO 1204.Inače svi traktori su bili od poljoprivrednika i lokalnih firmi.U razgovoru sa tim čovekom sam čuo da je on prvo kupio jednog manjeg YTO.a od 80ks pa kad je uvideo o čemu se radi onda je pazario tog 120.Čovek tvrdi da je traktor veoma dobar i pouzdan.

potpisujem prethodni post :D :bravo: :D :bravo: :D :bravo:

panonstib je napisao(la):
Gospodine @josif92
Nije na Vama da ocenjujete ko će koga da nosi u zubima. Sobzirom na iskustvo i poznavanje materije i korišćenja znanja po principu, onaj je tako rekao daleko ćete dogurati, ali bih Vas zato molio da takve komentare ne iznosite na forum.Hvala!
Nemam ja nista protiv tog traktora nego samo kazem sta se desilo...naprotiv radio sam sa tim traktorom i ima dosta snage,to sa menjacem sta se desilo mozda je i fabricka greska ko zna... :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1295905211[/time]
onaj u skoli od 55ks je yto a onaj veliki je KM. A Na onom KM je samo motor od yta, jer tako?
Nije i onaj veliki je yto x1204,neki su shvatili da sam ja rekao da je los taj traktor,ne na protiv nego kazem sta se desilo,ali motor ima dosta snage kod nas sa 3 brazde ide samo tako :cao: :cao:

josif92 je napisao(la):
ruja ga nosi u zubima :ppozdrav: :cao: :cao:
aaa zato je rus krezav? ::namigivanje:: vidi drugar ni rus nije cvecka i imam gomilu dokaza za to. ali da ne bi sad zapoceli 3 svetski rat mislim da je najrealnije reci da se svi oni kvare samo je pitanje na kakvog ces naici. svaki traktor ima svoje mane i prednosti a za 30000e ni ne mozes ocekivati savrsenstvo od traktora. tako da batalimo nosenje u zubima i ostala poredjenja... bitno je da nas sluze zar ne?

sinisa1979 je napisao(la):
josif92 je napisao(la):
ruja ga nosi u zubima :ppozdrav: :cao: :cao:
aaa zato je rus krezav? ::namigivanje:: vidi drugar ni rus nije cvecka i imam gomilu dokaza za to. ali da ne bi sad zapoceli 3 svetski rat mislim da je najrealnije reci da se svi oni kvare samo je pitanje na kakvog ces naici. svaki traktor ima svoje mane i prednosti a za 30000e ni ne mozes ocekivati savrsenstvo od traktora. tako da batalimo nosenje u zubima i ostala poredjenja... bitno je da nas sluze zar ne?
Potpuno se slazem sa tobom svaki traktor ima svoje dobru i losu stranu...i nema potreba za nikakvim 3 sveckim ratom...ja sam rekao vec sa su yto dobri traktori,ali video sam na pocetku kazu za rusa da su slabi i losi traktori naspram kineza...ja sam vozio i yto i mtz tako da sve sto kazem je iz iskustva i nije nista bez veze..pozdrav

josif92 je napisao(la):
ja sam vozio i yto i mtz tako da sve sto kazem je iz iskustva i nije nista bez veze..pozdrav
ma naravno verujem ti da je to sto pricas iz iskustva... ali i ja isto iz iskustva tvrdim da se svi oni kvare vise manje! ej ma nek je nama zdravlja i parica bice onda i kineza i rusa a i srece! jel da? :ppozdrav:

sinisa1979 je napisao(la):
josif92 je napisao(la):
ja sam vozio i yto i mtz tako da sve sto kazem je iz iskustva i nije nista bez veze..pozdrav
ma naravno verujem ti da je to sto pricas iz iskustva... ali i ja isto iz iskustva tvrdim da se svi oni kvare vise manje! ej ma nek je nama zdravlja i parica bice onda i kineza i rusa a i srece! jel da? :ppozdrav:
Naravno ::namigivanje:: :ppozdrav:

Nazad
Vrh