YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
bogami težak , sa tim teretom vučna sila mora biti velika nema šta ::svaka cast::

I ja sam bio svedok jednog YTO-a koji ima i manje konja od pomenutih 90 a vucna sila mu kao neki 100ks i vise,e sad je djavo dosao po svoje da naplati.

23000 evra sa pdv ?? jel moze nesto da se kupi od opreme i sta?? kakav je menjac?? :cao:

Nisam siguran ali mislim da je sa PDV-om!! Na koju opremu mislis?! Kod mene je menjac odlican, prvih 50 sati je isao malo teze, dok se nije razradio, posle toga ide super, kao u "sir"...

sremac je napisao(la):
23000 evra sa pdv ?? jel moze nesto da se kupi od opreme i sta?? kakav je menjac?? :cao:
to je cena sa pdv, nema tu dodatna oprema, svaki poseduje 2 poteznice, klimu, kompresor, tegovi i kutiju sa dodatnim priborom sad zavisi od modela. (kljucevi razni, mazalica, priklučke za kip. rezerni kajsevi za klimu i alternator, filter ulja motora za 1 servis kljuc filtra itd.) bar je tako kod mene bilo

zalosno uporedjivati traktore u razlicitim cenama,yto 904 je u svojoj klasi ok cena za novog,kodmene se kaze koliko para toliko muzika,zasada sam zadovoljan ali ovo je tek druga godina kako ga imam,mislim da me nece razocarati

skys8w.jpg
da li ste videli izasli su novi modeli YTO 1204 FILTER se vise nevidi pored kabine

lazar je napisao(la):
Jel zna neko koja je cena novog YTO 904
24178 sa pdv stim što sad imaš 25% učešća a ostatak na 5god bez kamate cena i ostalo je tačno jer sam lično dobio podatke

miroslav k je napisao(la):
@idklecin
ste videli izasli su novi modeli YTO 1204 FILTER se vise nevidi pored kabine

gde si iskopao onu sliku? i auspuh ide sa strane pored kabine i tockove metalik, nema sta napreduju Kinezi
to nije za naše tržište verovatno za američko,pošto se tamo dosta izvoze YTO modeli.E sad sami usporedite razlike......u kvalitetu :ppozdrav:

Nazad
Vrh