nikola indjija
Član
Ja ga nemam i prezadovoljan sam sto ga nemam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da,da....futurefarming je napisao(la):yto x904 je napisao(la):Hvala Bogu pa se javio jos neki vlasnik Yto-a, da ne misle ljudi da sam placen da ih hvalim.....
Znači vas sam video kolega da izlazite iz kineske ambasade sa nabreklom aktn tašnom!
Dobro si cuo!!Attila je napisao(la):ja sam čuo da yto od 90ks može raditi isti poso kao rus od 105ks sa manje goriva
Ma dajte molim vas......Mozemo sve da pricamo ali ne valja preterivatiyto x904 je napisao(la):Dobro si cuo!!Attila je napisao(la):ja sam čuo da yto od 90ks može raditi isti poso kao rus od 105ks sa manje goriva
Ovako...ja nemam nameru da se svadjam ni nista slicno, ja sam ovde samo da bih naucio i mozda preneo moje skromno znanje na nekog drugog....Znaci prvenstveno da bih naucio nestoyto x904 je napisao(la):PA ajde reci mi sta to rus od 105 konja moze bolje od kineza od 90?!?!?!??!
Naravno da je rus od 105 konja jaci, ali mislim da se to toliko ni ne primeti. Da li zbog toga sto ljudi nemaju adekvatne masine za te snage, npr spremace, drljace, tanjirace, ili je nesto drugo u pitanju... I jos nesto, ni zemlje nisu sve iste, postoji velika razlika i u tome! Kod nas recimo rusu od 90 konjskih snaga je mnogo teze da vuce 3-brazni plug, dok kinez vuce bez ikakvih problema, tako da mi mozemo pricati sve i svasta a da se to pokaze sasvim suprotno, ali opet ja ostajem pri svome da je kinez od 90 ks jaci od rusa u toj klasi pa cak i od 105 (bar se tako pokazalo kod nas)! Nadam se da ce se bar neko sloziti sa ovim...Igor578 je napisao(la):Ovako...ja nemam nameru da se svadjam ni nista slicno, ja sam ovde samo da bih naucio i mozda preneo moje skromno znanje na nekog drugog....Znaci prvenstveno da bih naucio nestoyto x904 je napisao(la):PA ajde reci mi sta to rus od 105 konja moze bolje od kineza od 90?!?!?!??!
Ja nemam ni jedan ni drugi traktor ali se nadam da cu postati vlasnik Belorusa u skorije vreme.
Mozda gresim ali cu ipak reci svoje misljenje: Vi ste rekli da kineskih 90ks moze isto da uradi tj povuce kao i Rus od 105 konja.Zasto onda svi traktori nisu od 90 konja i amin? cim postoje jaci i slabiji
traktori onda je i logicno da imaju i drugaciju vucnu moc.....A to dali vise trosi ruski motor od 105 ks ili kineski od 90 o tome nebih da pricam posto neposedujem nijednog.....samo jos da napomenem da je ovo sa moje tacke gledista sve sam to logicno zakljucio,a sad ko hoce da prizna ili da porekne to je vec gledanje iz drugog ugla!
yto x904 je napisao(la):