YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Ne znam dal' teca odrzava Kikiju masine,mislim da ne ali su OK.
Pitaj tecu malo oko tih kineza on ih radio nekoliko,nema bas puno reci hvale.

sve je to ok,nekazem da su savrseni i nemogu da kazem da mozda necu uzeti 1221mtz ali nije uredu ni kuditi kineze kad i sam imam ruse i znamo svi da ni oni nisu savrseni a narocito danas novi,kao nekvare se jel....ma dajte malo iskrenosti,jeftini delovi pa zato cutimo svi ::svaka cast::

Traktori su jaki i moćni u svojoj klasi zaista ,retko koji bi mogao na crtu sa njima.......ali ljudi,delovi su čista 0,čak i apsolutna nula -273c.verujte mi na reč :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1294698214[/time]

a sta sa ruskim delovima,80% delova za mtz je danas kina,jedino u ap se moze naci jos nesto ORG,al ne sve,tako da opet kazem sve je to tu......i ruski deo original na novom ruji pa kakvih sve kvarova nema u garanciji boze sacuvaj,tako da mislim da nije uredu kuditi tudje(yto) a hvaliti svoje(mtz) kad i to moje nije savrseno,samo budimo realni,ja se izvinjavam gosn.NA za mali off ::namigivanje::

I ja se pitam kako neke nije sramota kakve delove prodaju za taj MTZ sve fals. :D

A za polovan YTO pogledaj dal' ima negde na lizing placu oduzet. :cao:

NA,miran budi ::namigivanje::
taj pomenuti Yto sa oznakom 110-90 je kolega platio 15000e,star 5 godina u top stanju,prvi vlasnik ocuvan

jok,YTO kockasti,menjac zf,ima hidrauliku onu pametnu na dugme,jedino motor kako li se vec zove don feng,tako nekako,al nema zamerke,samo prede,taj kockasti je isti kao i nh,fiatagri,licenca

dy0ym8.jpg

Post je spojen: [time]1294675294[/time]
jel takav

danger je napisao(la):
jedino motor kako li se vec zove don feng
Dong Feng. Inače, kinezi imaju jednostavnu politiku, izaberi dobar stariji stroj, kopiraj ga, i prodaj za siću. Čemu izmišljat toplu vodu imat studije o tome, godine istraživanja kad je već sve rečeno..

Zašto rusi imaju sitne korake u razvoju svojih mašina, tek se sad nešto malo trznuli? Velik je trošak nešto novo izmislit, kopirat im nije fora.. Nego štancaj isto, ubaci reduktor i teraj..

petarHR je napisao(la):
danger je napisao(la):
jedino motor kako li se vec zove don feng
Dong Feng. Inače, kinezi imaju jednostavnu politiku, izaberi dobar stariji stroj, kopiraj ga, i prodaj za siću. Čemu izmišljat toplu vodu imat studije o tome, godine istraživanja kad je već sve rečeno..

Zašto rusi imaju sitne korake u razvoju svojih mašina, tek se sad nešto malo trznuli? Velik je trošak nešto novo izmislit, kopirat im nije fora.. Nego štancaj isto, ubaci reduktor i teraj..
a mislis da MTZ nije kopiran?

danger je napisao(la):
jok,YTO kockasti,menjac zf,ima hidrauliku onu pametnu na dugme,jedino motor kako li se vec zove don feng,tako nekako,al nema zamerke,samo prede,taj kockasti je isti kao i nh,fiatagri,licenca

Jedini kineski traktor koji valja je ta kopija Fiata 110-90. Ima ih kod mene par komada koji rade bez ikakvog problema već nekoliko godina. YTO novi od 120 ks je isto donekle dobar, kako kažu njegovi vlasnici, no 110-ka je ipak za nijansu ispred. Ove ostale kineze neću komentirat jer komentar nisu zaslužili.

Zdavo poljoprivednici , nemogu da kažem baš su dobri YTO jer moj drugar je kupio 554 YTO on se hvali da je dobar ali po meni nije . pa da vam kažem koje probleme imao , posle deset dana nije radilo sat za gorivo , poluge na hidrauli su pukle , predni bratrobrani na točkove se lome jer već tri puta sam mu vario ,sediste sam mu vario jedan put a sad je rekao da treba ponovo da mu ojačam na sedište da drži i nov traktor da kad pada kiša u kabini on prokišnjava ja kad sam se vozio jednom snjm po kiši sam video i bilomi sramota da mu kažem da prokišnjava j još jednu da vam kažem ne može da ga upali kad je zima napolje neće da upali , sad je kupio akomulator od 140- 150 AH i jedva sad nekako upali a potrošnja goriva strašno mnogo više od moje Rakovice 65 . nisam hteo da vređam niči traktor ali ovo je istina . i ja sam hteo tad da kupim jedan al posle sam odustao bolje moja RAKOVICA 65 STARA 23 GODINE I DA ME U NJU PROKIŠNJAVA NEGO U NOV TRAKTOR .

kristi16980 je napisao(la):
Ko ne veruje u ove price o traktorima Yto nek sami kupe pa se uvere u njihov kvalitet pa nek posle pricaju u prazno,i sam sam ponosni vlasnik Yto X1204,i ne bih ga menjao za vase "zlatne" beloruse,izvinjavam se ako sam nekoga uvredio... :nono:
Potpisujem post, takodje imam od 120 ks. Ne kazem da su savrseni, svaki traktor ima neke mane i slabosti pa cak i onaj od 150 000 evra, a ne ovaj, ali umesto njega rus NIKAD!!
:ppozdrav: :ppozdrav:

Nazad
Vrh