YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
@NA-ti da neprozoveš nekog,propišo bi na hilzni :haha:jako je,moćno je,al kad dune iz njega sila nemož je zaustaviti,onda kinez duva li duva.....delovi su ko parola Snađi se il me menjaj :haha:
Post je spojen: [time]1294695358[/time]

miroslavjovanovic78@gmail je napisao(la):
@NA-ti da neprozoveš nekog,propišo bi na hilzni :haha:jako je,moćno je,al kad dune iz njega sila nemož je zaustaviti,onda kinez duva li duva.....delovi su ko parola Snađi se il me menjaj :haha:
Post je spojen: [time]1294670158[/time]

Svilen je jako.Komšija ima Fotona još onog prvog iz 2004 i baš ga ne štede ni u čemu ali za ovo vreme koliko je kod njih 2 puta menjali karike pa uradili punu generalnu pa menjali glavu i opet nije u redu a hidrauliku stalno nešto čačkaju.Ne mora da znači da je YTO takav ali sudeći po ovome Kinez je Kinez.Bez uvrede :cao: :ppozdrav:

yto x904 je napisao(la):
miroslavjovanovic78@gmail je napisao(la):
Post je spojen: [time]1294619758[/time]
Post je spojen: [time]1294695687[/time]

Znam zato sto su nam majstori govorili da za njih imaju sve delove!!!

@Matic
Foton nije isto sto i Yto, u tome je razlika... :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1294695866[/time]

nemaju kinezi potrebnu logistiku koja bi trebalo da prati te traktore.U prevodu:netreba izmišljati toplu vodu i da g..no smrdi-Ali mnoge njihove delove nevredi kupovati i ugrađivati jer krrrrrrrrr Siporeks.Polako.......dok nabijete malkoc sati......pitajte šta vam nije jasno :ppozdrav:

bez uvrede pojedinci,i sam sam ljubitelj i pristalica MTZ,al....skoro sam orao sa jednim yto 110-90 kockica kao i nh i fiat agri,zf menjac......2005 godiste,samo reci hvale,a gledam i ove novije kabine i maske sad......covek iz mog mesta je prodao taj pomenuti yto mom prijatelju pa je kupio opet novi od 120ks i prezadovoljan,pocinjem da razmisljam o yto jer sam hteo da uzmem 1221,bez ljutnje al nisu to losi traktori,a foton je prica za sebe,treba otvoriti posebnu temu za njega jer ove nije dostojan :nono:

hahahaha-jbg.treba reći kako jeste.jeste jak,težak,udoban,dobar ali delovi ::lose:: :udri:krrrrrrrrrrr Siporeks.Šta Srbin nemož popraviti-nisu to mali zeleni napravili,ali jesu žuti :haha: :haha:Doakamo mi svemu,malo novaca,vremena a bogami i živaca :haha:

Ko ne veruje u ove price o traktorima Yto nek sami kupe pa se uvere u njihov kvalitet pa nek posle pricaju u prazno,i sam sam ponosni vlasnik Yto X1204,i ne bih ga menjao za vase "zlatne" beloruse,izvinjavam se ako sam nekoga uvredio... :nono:

mislim da je 1204 stvarno dobro odradjen treba znati da je to sve po licenci radjeno znaci nije Miroslav u pravu kada kudi toliko traktore.kinez je tu stavio samo masku i plastiku sve je ostalo po licenci da li Perkinsa ili nekog drugog :ppozdrav:

idklecin je napisao(la):
mislim da je 1204 stvarno dobro odradjen treba znati da je to sve po licenci radjeno znaci nije Miroslav u pravu kada kudi toliko traktore.kinez je tu stavio samo masku i plastiku sve je ostalo po licenci da li Perkinsa ili nekog drugog :ppozdrav:
neće da bude...........pogledaj malko bolje.ugradi bilo koji deo od perkinsa ili fiata u njega :haha: :haha:Znaš,imam pa znam po kojoj licenci je rađen :ppozdrav:Od Belarusa u klasi su i jači i teži ali delovi..........u joj :haha:

ne dacko,cavic je prodao kockicu medicu(110-90) i opet kupio nov od 120 ili 130ks sa novijom kabinom i maskom,za tih 5 god.nista mu nije crklo,jedina mana je rezervoar pa je kolega medic nadogradio sa desne strane ispod kabine(vrata) dodatni tank od 60l,sad da mi se pojavi neki ocuvan odmah bi ga uzeo,taj kockasti,vec trazim nh ili fiatagri,vrkam clana Slavko 91 da proda Nh al nece,a Dacko bi malo puno para :cao:

Nazad
Vrh