YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
@matkovic zorana
Koliko ja vidim vrsite po snegu , lepo to izglada , mislim kad se u decembru na -7 , -10 iz tople sobe gleda , salu na stranu kada ste ovo radili i kolika je vlaga... :D

IMT-550 je napisao(la):
@matkovic zorana
Koliko ja vidim vrsite po snegu , lepo to izglada , mislim kad se u decembru na -7 , -10 iz tople sobe gleda , salu na stranu kada ste ovo radili i kolika je vlaga... :D
Post je spojen: [time]1293667239[/time]

Evo malo slika sa danasnjeg "novogodisnjeg "oranja :ppozdrav:

2n4rkn.jpg

r2l09f.jpg

wv5x94.jpg

659zle.jpg

2v920av.jpg

Bogami bas zestoki!! Ali morao sam da orem, sad kad je smrzlo, jer cim malo popusti, nema sanse da se udje u njivu!! A tocak sam digao zbog kukuruzovine, posto je jako gusilo bas izmedju zadnje brazde i tocka... :D :ppozdrav:

Pozdrav svima!Nameravam da kupim traktor,al' sam u dilemi.kategorija je 80KS.YTO ili RUS :sta:interesuje je me vase misnjenje!?

Sto se mene tice ne mogu reci koji je bolji posto rusa nisam vozio, ali znam jednu stvar!! Moj cale je patio za rusom sve dok ga nije terao! Posle toga je rekao da mu taj traktor u dvoriste nece uci, i otisli smo i kupili kineza, on kaze da je razlika kao nebo i zemlja!!!! Tako da onda mislim da je bolje YTO (ako je verovati caletu :haha:) :ppozdrav:

becej je napisao(la):
Pozdrav svima!Nameravam da kupim traktor,al' sam u dilemi.kategorija je 80KS.YTO ili RUS :sta:interesuje je me vase misnjenje!?

Pa bogami Roberte ja bih ipak rusa da kupim , jer njega vec poznajemo, a YOTo je ipak YOTo, a ima i velika razlika i u ceni, a za rezervne delove i da ne pricamo........

poz. :nono:

@steve73
Razlika u ceni jeste malo velika, ali nijedan rus nemoze na crtu sa kinezom.. Jedino je u transportu brzi, a u teskim poslovima mu nemoze nista!!! A odakle ti to da su delovi za Yto problem?!?!?! :ppozdrav:

yto x904 je napisao(la):
@steve73
Razlika u ceni jeste malo velika, ali nijedan rus nemoze na crtu sa kinezom.. Jedino je u transportu brzi, a u teskim poslovima mu nemoze nista!!! A odakle ti to da su delovi za Yto problem?!?!?! :ppozdrav:
Jak je sada kada je nov,cekaj malo dok dobije lufta kao sve kinesko :haha: :haha: :haha:

Ima onih koji duvaju gde stignu samo vlasnici nece da pisu,dok su imali da ga hvale pisali su sad cute.
Ako "ponosni" vlasnik hoce da se javi nek se javi ja ga necu licno prozivati.

Nemam ja sta da ga hvalim niti da ga kudim, samo kazem da zasad nisam imao nikakvih problema, a napravio sam oko 1000 radnih sati! Sto se tice kineskih stvari i oni imaju 1,2 i 3 klasu ponegde cak i 4!! Prva klasa ostaje u zemlji, druga se izvozi u aziji, a 3 i 4 u ceo svet(bar sto se polj. masina tice) ...

@Matic
A zasto nije za njivu?!?! :sta: :sta:

Nazad
Vrh