YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Meni je juce pukla soferka u milijardu delova!!! :udri: Traktor je stojao u mestu, ugasen, i samo se odjednom cuo prasak.... :sta: Kad, ima sta i da se vidi!!!! :zli: Danas kupio novu (11.200 din...), sam zamenio i teraj dalje... :D

A jao, pa nisam pod garancijom. A nema se vremena za krpljenje. Zovem ih da mi zamene drugu pumpu i teramo dalje....Sutra kažu :kisa:

yto x904 je napisao(la):
Meni je juce pukla soferka u milijardu delova!!! :udri: Traktor je stojao u mestu, ugasen, i samo se odjednom cuo prasak.... :sta: Kad, ima sta i da se vidi!!!! :zli: Danas kupio novu (11.200 din...), sam zamenio i teraj dalje... :D

Drugar je slucajno kvrnuo srafcigerom u soferku dok je montirao neki kabel uz keder i pukla mu je soferka. Stavio je novu i nova je pukla sama od sebe i sada je naravno opet kupio novu...

Katastrofa :udri: Pa šta da radimo. Ovo uopšte nije za pohvalu. Inače traktor vuče samo tako i ne oseća teško oranje kao što svi kukaju ove godine, ali ovo je neverovatno da mi posle 450 rs ode vodena pumpa ili kao što rekoste puca šoferka sama od sebe.

Ode nama ::novac::

bewisa je napisao(la):
Savo pucaju soferke i na zapadnim traktorima :ppozdrav:,a duplo su skuplji. :zli:

znači nije više kol'ko para tol'ko muzike

meni je pukla zadnja šajba na pežou 205 bez ikakvog povoda , ne bih vjerovao da nisam bio tu i vidio svojim očima

bewisa je napisao(la):
Savo pucaju soferke i na zapadnim traktorima :ppozdrav:,a duplo su skuplji. :zli:
Jesi li siguran da pucaju na zapadnim t. iz cista mira ::namigivanje:: :nono: jos se niko na forumu nije zalio.
@savoris
na logan-u je to sasvim normalno , narocito prilikom parkiranja preko ivicnjaka

Rale 83 je napisao(la):
bewisa je napisao(la):
Jesi li siguran da pucaju na zapadnim t. iz cista mira ::namigivanje:: :nono: jos se niko na forumu nije zalio.
@savoris
Sandoru je pukla na novom Zetoru,prosle godine...ako se nevaram.Malo je :off_topic: ali... A sto se tice Kineza...cekajte jos koju godinu...kada krene sve za redom..

Rale 83 je napisao(la):
bewisa je napisao(la):
@savoris

Već sam dva put mjenjao šajbu na New Hollandu TN95FA i oba puta pukla sama od sebe pa ti sad kombiniraj zašto je pukla. :sta: ::lose::

A što se tiče kineza, što je tu čudno što se kvare? Jel to nešto novo da kineska roba nevalja? Uskoro će ih biti puni oglasnici ili otpadi, kako kojeg zapadne. ::namigivanje::

mirmag je napisao(la):
A sto se tice Kineza...cekajte jos koju godinu...kada krene sve za redom..
Slažem se, mada nije to do samog razloga što su Kinezi, nego zato što ih polako sve više ljudi kupuje.
Dosta pratim teme i po svemu šta sam pročitao najviše se kvare Ruski Traktori (zato što ih najviše ima) pa IMT (takođe zato što ih puno ima), (teme Zetor,Torpedo, JD baš nepratim toliko pa nebi znao da kažem koliko se kvare mada verujem da se više kvare od primer: Fenda), pa sledeći YTO i sve je to najviše iz razloga što ih više ljudi ima.
Da nebi bilo sad dali mislim da se Fend nekvari, verujem da se kvari možda čak i više nego što mislimo, ali pošto ih nema kod nas toliko ko Rusa... Da ih ima toliko ko Rusa a Rusa ko Fenda sigurno bi smo raspravljali koliko se Fend kvari a o Rusima bi pricali sve najbolje.
Izvinjavam se na Offtopu.

novo-za **greška
staro-provjereno dobro

ti savo na vladimircu nemas problema od pucanja soferke,nemas ni jedno staklo:haha: :haha: :haha: :haha:,salim se malo

MATRIX je napisao(la):
novo-za k.....
staro-provjereno dobro

ti savo na vladimircu nemas problema od pucanja soferke,nemas ni jedno staklo:haha: :haha: :haha: :haha:,salim se malo
biće biće , naručena stakla , čeka se Ruma da ih preuzmem ::namigivanje::

Nazad
Vrh