YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Miroslave, kako ti se pokazala 130-ka? Jesi imao kakvih problema ili kvarova? pozz :ppozdrav:

Ja jos nisam video ni jednog YTO-a da dimi, samo skidaju obrtaje kada im je tesko. Drugar isto ore sa V&N plugom 3x30 3. srednjom, 1. brzom ili 4. srednjom, zavisi od zemljista i useva..

YTO X 904 sa 3x35 nema da dimi. Ako dimi sigurno nešto nije u redu. Ili motor ili je jako loše podešen plug, mada ni kad sam krenuo da orem dok sam podešavao plug nije dimio iako sam osećao da mu je teže, dakle nema da dimi.

Post je spojen: [time]1289333866[/time]
ja sam probao na 1000 obrtaja kardana i mnogo brzo radi berac prebacuje mi korenje preko bunkera , berem na 540 obrtaja i 1500 obrtaja motora, moze li nekako da se smanje obrtaji elevatora, u knjizi od beraca predvidjeno je samo za 540 i 720 obrtaja kardana

Izvinii što nisam ranije pisao ali poslovi su u punom jeku,
Dakle brao sam sa YTO x 904 i zmaj 222 obrtaji naštelovani na beraču 720. Kupio sam merač obrtaja i stavio kardan na 1000. Kod obrtaja motora na 1550 su obrtaji kardana tačno 720 i berač funkcioniše odlično.
Pozdrav

koliko yto 904 potrosi goriva u branju dvorednim beracem po jutru. da li mu je dovoljno da se progaze samo dva reda kukuruza,belorusi sa sirokim gumama nemogu da udju

Da ti pravo kažem nisam merio, sipam do vrha i teraj , jedino što znam da mnogo manje nego torpedom i jednorednim šempeterom kojim sam brao do sada. A što se tiče redova komšije su imale soju ili su već obrali pa nisam morao da gazim redove. Inače da sam morao , vukao bi berač torpedom 6206 a na beraču stavljamo dodatak na točak da negazi red.

Nije za ovu temu ali će poslužiti. Kupio sam digitalni merač. Ima u Bačkom Petrovcu da se kupi.

koliko para ?
kako izgleda i daj koju informaciju o tome jer bi mi trebao nekakav sličan uređaj ?

jebiga odoh u OFF ali valjda ćete me razumjeti

zna li neko od vas gde mogu da se informisem ili koga da kontaktiram za najmanjeg Yto-a ?
zanima me cena i tako to....hvala ljudi unapred... :cao:

Nazad
Vrh