YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Al je objasnjeno... :zli: Sta se tu moze procitati?! Kako lik nezna da se registruje na YT?!?! Ja sam registrovan , i sve to, ali neznam kako da postavim video da se vidi slika, a ne link!!!! :zli: :zli: :zli: HVALA NA RAZUMEVANjU!!!! ::samo bes::

yto x904 je napisao(la):
Al je objasnjeno... :zli: Sta se tu moze procitati?! Kako lik nezna da se registruje na YT?!?! Ja sam registrovan , i sve to, ali neznam kako da postavim video da se vidi slika, a ne link!!!! :zli: :zli: :zli: HVALA NA RAZUMEVANjU!!!! ::samo bes::
Bravo lave , decu od malena ucimo kako da pricaju al glavna je nauka kad treba da cute.
Na odeljku za odgovaranje pritisnes you tube i kopi paste ubacis link

pitanje za vlasnike traktora yto.
da li i kod vas su kontra spojene kocnice?
kod mene kad stisnem levu pedalu koci desni tocak i obrnuto. tek danas sam primetio dosad nisam razdvajao pedale. pa me interesuje vas slucaj da li tako treba ili su kinezi zamenili creva. :cao:

matkoviczoran1 je napisao(la):
i kod mene je normalno.jedino moram stavljati drugu papučicu za vazduh pošto traktor koči mnogo pre nego prikolica
:ppozdrav:
Ne može da se našteluje da prvo koči prikolice?

zorancile je napisao(la):
i kod mene je normalno.jedino moram stavljati drugu papučicu za vazduh pošto traktor koči mnogo pre nego prikolica
Post je spojen: [time]1291114609[/time]
xb0dg9.jpg
6gewe9.jpg

Post je spojen: [time]1291167021[/time]

Post je spojen: [time]1291192369[/time]

evo malo slika mog kineza :bravo:
Post je spojen: [time]1291217776[/time]

zorancile je napisao(la):
moze ispod kabine ventil sto blokira vazduh, ima jaku oprugu zameni za slabiji i bice dobro .

iako nisam veliki fan kineza veoma mi se svidja ovaj novi od 90ks. brzi,veci rezervoar euro motor... nije los! kad sam bio na sajmu rukama i nogama sam objasnjavao kinezu da otkljuca onog od 120konja a 4 klipa jer zelim da sednem u njega i da ga malo cujem-osetim... i nekako se skonta,upali ga pa je pustio mene unutra. ne znam nekako mi je delovao tromo i volan mu se tresao cim malo dodas gas... ali zato onaj od 120ks i 6 klipova... uff taj reze u p. m! dobar je! jel mozda jos neko probao na sajmu onog 120ks sa comon rail motorom? kakvi su utisci?

ZRENJANINAC je napisao(la):
koliko staje od 130ks i koliko košta para od 160ks?
E bas kad sam bio u Zitistu bili predstavnici kineza i ja pitao za 1304 kaze oko 32000 , po meni skupo u odnosu na rusa , neznam to je moje misljenje sobzirom da su kinezi u svemu jeftiniji.... :bravo:

Nazad
Vrh