Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bravo lave , decu od malena ucimo kako da pricaju al glavna je nauka kad treba da cute.yto x904 je napisao(la):Al je objasnjeno... Sta se tu moze procitati?! Kako lik nezna da se registruje na YT?!?! Ja sam registrovan , i sve to, ali neznam kako da postavim video da se vidi slika, a ne link!!!! HVALA NA RAZUMEVANjU!!!!
Ne može da se našteluje da prvo koči prikolice?matkoviczoran1 je napisao(la):i kod mene je normalno.jedino moram stavljati drugu papučicu za vazduh pošto traktor koči mnogo pre nego prikolica
zorancile je napisao(la):Ne može da se našteluje da prvo koči prikolice?matkoviczoran1 je napisao(la):i kod mene je normalno.jedino moram stavljati drugu papučicu za vazduh pošto traktor koči mnogo pre nego prikolica
moze ispod kabine ventil sto blokira vazduh, ima jaku oprugu zameni za slabiji i bice dobro .zorancile je napisao(la):Ne može da se našteluje da prvo koči prikolice?matkoviczoran1 je napisao(la):i kod mene je normalno.jedino moram stavljati drugu papučicu za vazduh pošto traktor koči mnogo pre nego prikolica
E bas kad sam bio u Zitistu bili predstavnici kineza i ja pitao za 1304 kaze oko 32000 , po meni skupo u odnosu na rusa , neznam to je moje misljenje sobzirom da su kinezi u svemu jeftiniji....ZRENJANINAC je napisao(la):koliko staje od 130ks i koliko košta para od 160ks?