YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
ja na tom mestu imam fabricki napravljenu kutiju samo sto je manja :D
i @kristi16980 je u pravu, ne nalazi se tu akumulator nego sa desne strane ispod stepenista :D
:ppozdrav: :ppozdrav:

da li neko ima iskustva sa modelom 454. kakav je kvalitet,izdrzljivost,udobnost? kod nas ga niko nema pa ne mogu da nekog pitam za iskustva. meni treba samo za povrsinske radove. do sad sam to radio sa imt539 i razmisljam da ga menjam,da li je yto dobro resenje i pravi izbor

yto 454,moze neki vlasnik da mi napise nesto o traktoru,zanima me samo kako se pokazao u laksim poslovima...u moju opstinu su stigla dva,vlasnici kazu da su superiska za te pare...mozda bih i ja uzeo isti ali hteo bih da cujem od nekog ko ga vec poseduje kakav je u praksi ? hvala

setili se kinezi da promene nesto... jos samo papucicu od gasa kad bi malo bolje namestili ( a mozda i vec jesu moj model je jos iz 2007 tako da nisam upoznat sa novijim modelima) mada kod mene je strasno lose uradjen ::lose:: ::lose::
:ppozdrav: :ppozdrav:

ima jedan u Slankamenu. kupljen je oko nove godine. posle nesto malo vremena mu je pukla klipnjaca i probila blok. servis ga je odneo i ubacili su drugi motor. pre nekih mesec dana sam bio u prilici da sedim u tom traktoru i da ga malo isprobam,ima dosta snage,kabina nije losa ali mu papucica gasa stoji nezgodno i menjac je sav kontra, buka je podnosljiva,pregledan je. prednji kraj mu jeste malo nizi a i gume izgledaju kao da bi mogle biti vece. ja razmisljam da prodam imt539 i da kupim taj mada sam skroz neodlucan

goxy je napisao(la):
ima jedan u Slankamenu. kupljen je oko nove godine. posle nesto malo vremena mu je pukla klipnjaca i probila blok. servis ga je odneo i ubacili su drugi motor. pre nekih mesec dana sam bio u prilici da sedim u tom traktoru i da ga malo isprobam,ima dosta snage,kabina nije losa ali mu papucica gasa stoji nezgodno i menjac je sav kontra, buka je podnosljiva,pregledan je. prednji kraj mu jeste malo nizi a i gume izgledaju kao da bi mogle biti vece. ja razmisljam da prodam imt539 i da kupim taj mada sam skroz neodlucan
ja sam razmisljao o 554 i dogovorio za traktor ali na svu srecu odustao,dogovorena cena bila 13ooo€
o modelu 454 sam cuo od uvoznika samo reci hvale,a za 554 mi nista narocito nije rekao

jel ima neko od vas problem sa utezacima poluga?? meni su vec 3,4 puta pucali utezaci-mada vise puta sa desne strane zbog pluga jer tu trpi najvece opterecenje i da, stalno su u oranju pucali.
Model x1204
:udri: :udri: ::lose::
:ppozdrav:

ja vucem imt 4 brazde, sa svim pretpluznjacima, malo sporije tj, 2 rang 3 brzina, nije mi se desavalo pucanje stabilizatora tj, oni moraju da budu labavi.
25kq49d.jpg

Nazad
Vrh