YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
yto 454 10502e. sa ucescem od 20% na 5 godina bez kamate. vredi li on toliko i da li je pametna investicija

A šta je sa četvrtom brazdom Miroslave?

Moja vodena pumpa zamenjena 12500 din + 3000 izlazak majstora, servis mi nisu naplatili jer sam se bunio da moj YTO ima samo 450 rs, inače bi bilo još 4956 dinara.

Majstor mi savetuje da ispod kabine umesto plastika stavim gumu i da će biti manje bučniji u kabini. Ali se brinem da je možda nekima baš zbog toga pukla šoferka:haha:?

DA nosače kabine, kažu mi majstori da stavim umesto one bele plastike, gume od komušaljke berača. ::svaka cast::

Možda može da dodje i pravi gumeni nosač kao na kabinama kamiona? Ako staviš previše tvrdu gumu neće se ništa poboljšati.

zorancile je napisao(la):
Možda može da dodje i pravi gumeni nosač kao na kabinama kamiona? Ako staviš previše tvrdu gumu neće se ništa poboljšati.

Neznam, zato sam postavio pitanje pa možda neko ima iskustva.
Post je spojen: [time]1290454948[/time]
sta je bilo sa starom pumpom? moze li se popraviti pa nak ceka u rezervu

Pumpu još nisam rasstavio ali planiram je popraviti za rezervu, majstor kaže da još nisu imali slučaj da je otišla pumpa na ovim traktorima.

zato sto sam ja taj topling zamenio za jaci i veci. ovaj njegov original mi je delovao slabo i deluje mi slabo. pogotovo zato sto imam dugacak plug i onda sam stavio drugi :D a ovaj koristim za manji traktor :ppozdrav: :ppozdrav:

Evo kolege da vidite u kakvim sam ja uslovima orao juce... :zli:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rDxpvLqwHVA[/youtube]

Nazad
Vrh