Đunta sa sitnim ili krupnim nutom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trebalo bi da ima mogućnost podešavanja položaja papučice. Baci pogled iznutra na papučicama treba da ima vijak i kontra navrtka.i ako budem mogao moram pokusati izmeniti polozaj papučica za kočnice, nekako su mi previše ravne, a ja bi vise da stoje kao sto stoji papucica za kvačilo.
Moje искуство са "Фотоном": накнадно је стављен кијавац са све прикључком за црево за дување гума. Када постоји притисак у балону, на том прикључку је слаб притисак за дување гума. Испустиш ваздух из балона пре навијања црева на прикључак на кијавцу и ствар тера притисак како треба. Не дувам тако гуме, па ми је тражење оног испусног вентила каквих има на нпр. ИМТ-овим балонима више није неки приоритет, али бих рекао да би и теби и мени решило проблем са слабим протоком и притиском на том прикључку када у балону већ има притиска.Definitivno za sve operacije koje treba raditi sa njim traži gasa, kipovanje prikolicom, duvanje guma - na ovo sam kukao pre nekoliko dana ali definitivno sam pre skidanja kijavca odluci da stavim crevo i da dodam preko pola gasa, i zamislite tako sam doduvao gume.
Da li je to tako treba ili ne ko to zna, ali upalilo je.
Vlado ima semering, ustvari treba da ima dva, i oni su 100% u pitanju. Ne treba ti nova pumpa još. Tamo negde oko 4-5000 rs, onda ćeš razmišljati o njoj. Inače je oko 30000din... u zavisnosti od tipa.Nesto mi sumnjivo, da li na pumpi ima neki semerimg, membrana?