Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Upravo to, hteo sam misljenje od nekog ko vozi ovaj traktor vec neko duze vreme, a ja planiram kupovinu novog traktora. Pa mi je jedna od solucija ovaj kinez.. pa ako mi neko ko koristi YTO duze vreme moze reci ,,jel zažalio sto ga je kupio ili ne"Čovek pita ima li ko od vlasnika sa iskustvom od par k sati, inače on hoće da kupi nov traktor.
Jel moze sad neko iskustvo sa YTO-m sa par hiljada sati.. planiram novi traktor od 120ks pa me zanima koja bi bila preporuka od vlasnika10-15godina starog traktora
Da ili ne?
Kako se manifestovao tj u cemu se ogledao problem sa ventilom na 904?Ja sam na 1204 napravio 1040rs za sad. imao dva problema, u garanciji zamenjena PVP, i i slicno kao kod sinise otpustila se jedna zabica. 904 ima vise sati, kod njega je bilo PVP i dizne jednom radjene, hladnjak ulja motora(ja sam kriv), srce diferencijala, i ventil hidraulike je zezao, pa je reseno. Ja sam zadovoljan sa oba traktora.
Nije, dosta je usporen jer plug ima 1100 1200kg pa polako spustam da ne napravim neku stetu. Tako radim i sa setvospremacem satex 3.7 usporim malo spustanje da mi "ne tresne"na zemlju kad spustim rucicu.Ventil za brzinu spuštanja ti je na najbržem?
Koliko brzo spusti oruđe?
Sta dolazi u zamenu?Ej drugari...ja se izgleda isključujem iz teme biće da sam prodao mog 454 danas...mislim dogovorili smo se samo da dođe po njega..
Otisao i peskir uz njega ili ide uz doplatu?Ej drugari...ja se izgleda isključujem iz teme biće da sam prodao mog 454 danas...mislim dogovorili smo se samo da dođe po njega..
Momentalno ništa,u nekoj budućnosti nešto jače al da ima prednju hidrauliku i kardan...Sta dolazi u zamenu?
Za peškir se nismo dogovorili,kaže da puno tražim..Otisao i peskir uz njega ili ide uz doplatu?