YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Ako nema vazeci tehnicki mora da se uradi tehnicki,na osnovu cega bi dobio saobracajnu ako nema tehnicki

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

U St. Pazovi ne treba ako je vozilo trajno registrovano. Samo se predaje registracioni list, ugovor o kupoprodaji, solemnizacija od notara i saobraćajna dozvola i plaćaju se takse. Registracioni list vam odštampaju na bilo kom tehničkom pregledu kad ubace saobraćajnu u čitač.

Ako je meni dobro poznato traktor se registruje trajno ali teh pregled bi trebao godisnje da se obnavlja...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Posle određenog vremena moram da ponovim pitanje jer odgovora nema 😁.
Jel ima neko sa foruma ili bar pozna nekog ko je uzeo ovaj YTO nlx 1024 od 103ks.
Vidim reklamiraju se na AV da ih dosta prodato a nema komentara za sad kako su se pokazali jer se prodaju već više od godinu dana.

Sedeo u njemu kad je stigao u AV i dok još ni cenu nisu imali.... Ne sećam se sad već tačno svih zamerki ali pre bih uzeo 120-ku za malo više novaca. Ili nekog polovnjaka za te pare.

Ne gledam ostale klase. U tom je i poenta. Za malo više para imaš ozbiljniji yto koji na uskim točkovima može da radi međurednu obradu kao i taj manji.

Šta stize kao zamena ?

Послато са SM-A525F помоћу Тапатока

Не може та цена за трактор на ком је рађена генерална то не иде тако😎

Worm na koliko radnih časova ste radili generalnu i zbog čega?

Pisao sam već ranije. Dimio je na iber ali nije gubio snagu pa smo ga otvorili preventivno jer smo mislili da je dihtung glave. Hilzne su bile problem malo se izdeformisale. Kad se otvorio i ustanovio problem onda ajd da se sve zameni novo preventive radi da se ne razmišlja. Delovi svi original od Roberta, a radio Feniks.

Evo mene opet.
Stigao traktor YTO 504.:osmeh:
Nisam stigao da napravim dobre slike pa obecavam da ce biti ovih dana.
Imam pitanje kao novopečeni kinez oko zute i zelene ručice 😅 Član @sremac84 sigurno zna o čemu pričam.
Danas stize prikolica, pa da pitam najgluplje pitanje, na koju rucicu se podize kipa :haha:
Sa desne strane imaju dve poluge, znam da to dize poluge a sa leve strane 3 ručice, jedna zelena - moguce da je kardan😀, i još dve žute.
Prethodni vlasnik ih nije taknuo 4 godine tako da pojma nema cemu sluze. Možda su i zaribale.
Gde da ubodem crevo jer ima 4 izvoda hidrulike, (brate na 558 kad stavis cev pa jos navrceš crevo sa prikolice, bilo tako pre rata, to je bio posao, a ovde 4 izvoda ko da je spejs šatl ):ppozdrav:

Da se razumemo ja sam odrastao na IMT-u a ovde ima previse ručki majku mu ::pomoc:;

Zelena je kardan,ka napred 540 ka nazad 1000 obrtaja...
Žute su za izvode kipe,do sedišta za donja dva para,do blatobrana za gornja dva para

I ja imam 454,i 540 obrtaja je ka napred...u pitanju jelte ec kabina,a prilično sam siguran da je i leminar uzeo sa istom kabinom....što naravno ne znači da kod tebe eto nije drugačije.

Da ja sam uzeo isti traktor sa EC kabinom kao kod Sremca84, samo je moj 504.
Nisam stigao probati kardan ali vidim da se on okreće dok traktor radi. Verovatno tako treba.
Danas stiglao IMT prikolica, 635.35, zakacio za onaj pufer, tj.gornju poteznicu. Naravno spustio je skroz dole. Kazu ljudi da to moze nositi jednoosvinku sa teretom. Videcemo da li lazu ili je istina. 😂
Kad sam zakacio ajde da probam kipu..., o sve ti ljubim izvrteo sam sve cetiri ventila ma ni makac. 😰
Ja govorim drug Sremac84 rekao do sedista donja dva para, od sedista gornja dva para ventila. Coveku koji je dovezao prikolicu nista nije jasno, ni ko je drug Sremac a tek za sta sluze zute ručice ali obojici ne ide u glavu kako nece da digne kipu. I onda se ja "naljutim" sednem u traktor i dodam malo gas i krenu kao iz vode 😮
Do tad smo krzo zadnja vrata povlacili rucicu i cudilo se koji mu je. 👎
Tako ti je to kad se covek pravi pametan 🙄

Nazad
Vrh