nikola indjija
Član
Polako cekaj da napravis jedno 3000sati sa ovim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bucan je, i i do snimka malo, namerno sam iskljucio muziku, inace moze se slusati i telefonirati.Lala iz Banata je napisao(la):Miroslave, jel to do snimka il je stvarno tako bucan u kabini?
proizvode sigurno, u ukraini ima bas puno 1304, hoce li kod nas stizati cuo sam da novi kontigent stizu samo euro 3 standardibewisa je napisao(la):Miroslave,hoces da kazes da vise ne proizvode x1204 i x1304 sa 6cilindara!
ima ga kod neme u dvoristu, parkiran vec nekoliko dana, nekako mi je ruzan posle 3 godine rada.Lala iz Banata je napisao(la):Sta se jedite, uvek vam je na raspolaganju MTZ 1221.
E i na 1000okr kardana, pa još sve to na niskom gasu.. Možda bere samo po jedan red..KishRobert je napisao(la):sa 55 ks vuces i beres sa z222?
aj' ne seri leba ti!
222 vuce lagano zetor 3511S to ti dodje 35ks, ali zetoi imaju 540 obrtaja na velikim obrtajima motora ne kao imtKishRobert je napisao(la):sa 55 ks vuces i beres sa z222?
aj' ne seri leba ti!