YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
sto da nemoze nov 577 i nov berac 224 u kumanu cest kukuruz bere 1 brzom samo leti oberu i po 10 jutara na dan,577 ni neoseca da bere mislim kako se nenaduva berac od tolikog kukuruza neznam ni sam.
Post je spojen: [time]1284498653[/time]

zzivica je napisao(la):
sto da nemoze nov 577 i nov berac 224 u kumanu cest kukuruz bere 1 brzom samo leti oberu i po 10 jutara na dan,577 ni neoseca da bere mislim kako se nenaduva berac od tolikog kukuruza neznam ni sam.
Post je spojen: [time]1284466253[/time]

ma veruj kad ti kazem al svake trece godine proda taj i kupi opet nov,samo novo vozi i gas,i nema sta da se pokrja,kad misli da se berac umorio on ga proda.vozi kao da nije njegov,ako neko hoce da mu se bere neka izvooli ali dvoriste ce vam biti zatrpano puno kukuruzom.

Matić je napisao(la):
to si procito kod mene :haha: :haha:
nesto neverujem u pricu od 55 ks i 222 ,moj traktor i jednoredni berac u jakom kukuruzu i uzbrdo kada je meko oce da se posteno davi inace motor mi vuce ko blesav.

@ms Postavi te slike i video i ucutkaj ove sto se sprdaju sa kineskim traktorima!! ::svaka cast::
Sto kinez moze da povuce to ni jedan drugi ne moze!!! Ja sam pre neki dan izvlacio kamion elektrovojvodine sto nosi bandere, seo je bio do osovine!!! Samo gas i napred, ide kao iz katapulta.. :ppozdrav:

Moze mtz 1221... :haha: Salim se! :D
Mislim da je izjava preterana, ali ni ti NA, a ni ja nemozemo bas da tvrdimo da nevuce dobro jer ga nemamo... :D

North ARMY je napisao(la):
yto x904 je napisao(la):
Sto kinez moze da povuce to ni jedan drugi ne moze!!! J
Majstore smanji malo laganje,postace opasno ako sam poverujes u te gluposti koje pises. :cao:
Mislim da je veca glupost ovo sto si ti napisao, jer ne mozes nikako da tvrdis da ja lazem!!! Kada budes imao ovakav traktor, videces, a do tada, ne pisi gluposti,,, :ppozdrav:

Na ovo pitanje necu da odgovorim jer je inace poznato da na ovom forumu u nedostatku argumenata pocinju napadi tipa "mlad si i zelen".
Mlad sam dosta,ali nisam glup da ne mogu prosuditi da li je neki traktor bolji od drugog,ne kazem da su vasi kinezi losi ali da su najbolji i najjaci za svoju konjazu NISU!!!

yto x904 je napisao(la):
Sto kinez moze da povuce to ni jedan drugi ne moze!!!

u kume smanji malo začepit će kanalizacija :D

daj ne lupaj guposti života ti , izgleda da ti nisi ni svjestan šta ti odvalio
poštujem kineze do neke mjere ali ovoliko NE :nono:

bewisa je napisao(la):
NA koliko imas godina :cao:
ajde i ja dajem isti komentar kao i NA , pitaj mene koliko ja imam godina :cao:

ok nema potrebe za svadjom
nemam kineza ali sigurno imaju vise ks nego sto im pise u papirima pogotovo ovi manji od 40-ks ali oni se jos nisu dokazali tako da ne bih sad baca pare na neispitan proizvod bolje kupiti polovnog ali provjereno dobrog nego se posle hvatati za glavu

Sto si ratoboran,samo pitam. :ppozdrav:
Ruzno je nekom sta njegov traktor moze a sta ne,a da nemas takav traktor.
Za tvrdnje vise koristi argumente i iskustvo.
Nema ljutis, samo kazem spustite loptu :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1284581433[/time]

Svi mi imamo svoje masine i mene nekad zacudi koliko povuce neki traktor ali nisam ni pomislio da je najbolji jeste ali meni jer za bolji nemam para,kad vidim sta vuce rus 82 2 vagonke pune soje i mislim vau super,a sta bi radio neki fendt,jd ili neki drugi ne smem ni da pomislim.

I opet kazem da stojim iza mog prvog komentara. :cao:

Nazad
Vrh