YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
I kod x904 u motor stane 25 litara ulja. Ulje i filter sam platio 8500din., ali su zato uzeli za ruke 8000.

kristi16980 je napisao(la):
Ja sam platio 47000 rsd za drugi servis,gde je kompletno ulje menjano u celom traktoru filteri svi itd.Sav novac koji sam dao se vratio u traktor jedino sam platio majstore sto su dosli dva puta kod mene 3000 rsd... :D :D :D :bravo: :haha: ::svaka cast::
su sipali bizonovo ulje?? :D :ppozdrav: :ppozdrav:

To su fore. Može im se. Mnogi naplaćuju prve servise.
Samo da traktor radi kako treba i ja ću biti zadovoljan.

u yto 90 stane 17 l ulja samo sto oni donesu kantu od 25 l i naplate ja tako da ti ostave 8 l da imas

Izgleda da se Kineski proizvodjaci boje da ne rikne traktor pa zato toliko ulja treba.Stvarno mi nije jasno stace mu 17 litara :sta: :sta:

ja sam imao rusa 952,ne moze se porediti sa kinezom ni po potrosnji ni po snazi ni po udobnosti,e sad dali je dugotrajan ko rus videcemo

ne znam ja bi se ipak opredelio za rusa,kineza nisam nikada vozio i ne bi da rizikujem rus je proverena masina ali to je ipak samo moje misljenje:haha: a i delova na svakom cosku i nisu skupi a i guta i loziku :D

Moj je do sada progutao 2000 litara loz ulja i nista mu ne fali!!! Ide kao i prvog dana!!!! Ako hoces da probas kineza skokni do mene, nije daleko pa ces da vidis koja je razlika izmedju kineza i rusa!!!

s32ag3.jpg

dubinu ne znam, kazu da je na frutelu
:haha: :haha: :haha:

yto x904 je napisao(la):
Moj je do sada progutao 2000 litara loz ulja i nista mu ne fali!!! Ide kao i prvog dana!!!! Ako hoces da probas kineza skokni do mene, nije daleko pa ces da vidis koja je razlika izmedju kineza i rusa!!!
oba azijati :haha:

Soyacorn je napisao(la):
Ja sam vukao voogela i 4 srednjom. Ona je malo brža od prve brze i mogu ti reći uživancija. U kabini je bio bučniji dok nisam stavio od dole pur penu i stiropora a u kabinu isto dole sundjer i sintelon . Sada je mnogo bolje. Jedino mi žao tolike novce daš a u kabini buka. Dobro nije kao IMT ali računao sam da je tiši.
Post je spojen: [time]1284025349[/time]
ja sad ima servis na 250 sati.ode ::novac::

yto x904 je napisao(la):
nije daleko,pa mogao bih bas da vidim razliku:haha: :sta:

Nazad
Vrh