savoris
Član
za cijenu tvoga ulja skoro kupiš vladimirca ispravnogkristi16980 je napisao(la):Samo u motoru mu stane 27 L ulja a nazad mu stane 100 L ulja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
za cijenu tvoga ulja skoro kupiš vladimirca ispravnogkristi16980 je napisao(la):Samo u motoru mu stane 27 L ulja a nazad mu stane 100 L ulja
su sipali bizonovo ulje??kristi16980 je napisao(la):Ja sam platio 47000 rsd za drugi servis,gde je kompletno ulje menjano u celom traktoru filteri svi itd.Sav novac koji sam dao se vratio u traktor jedino sam platio majstore sto su dosli dva puta kod mene 3000 rsd...
Kakve bre ruke, **greška im materina. Pa jel traktor u garanciji?baca je napisao(la):I kod x904 u motor stane 25 litara ulja. Ulje i filter sam platio 8500din., ali su zato uzeli za ruke 8000.
28 litara staje u mecku v8KishRobert je napisao(la):27 lit. u motoru?
bokte mazo....pa u mecku v-8,mislim da stane 16litara...j...š traktor...
oba azijatiyto x904 je napisao(la):Moj je do sada progutao 2000 litara loz ulja i nista mu ne fali!!! Ide kao i prvog dana!!!! Ako hoces da probas kineza skokni do mene, nije daleko pa ces da vidis koja je razlika izmedju kineza i rusa!!!
Soyacorn je napisao(la):Ja sam vukao voogela i 4 srednjom. Ona je malo brža od prve brze i mogu ti reći uživancija. U kabini je bio bučniji dok nisam stavio od dole pur penu i stiropora a u kabinu isto dole sundjer i sintelon . Sada je mnogo bolje. Jedino mi žao tolike novce daš a u kabini buka. Dobro nije kao IMT ali računao sam da je tiši.
kojom brzinom vuce taj plug??miroslav k je napisao(la):
dubinu ne znam, kazu da je na frutelu
nije daleko,pa mogao bih bas da vidim razlikuyto x904 je napisao(la):Moj je do sada progutao 2000 litara loz ulja i nista mu ne fali!!! Ide kao i prvog dana!!!! Ako hoces da probas kineza skokni do mene, nije daleko pa ces da vidis koja je razlika izmedju kineza i rusa!!!
acA cS prO je napisao(la):kojom brzinom vuce taj plug??miroslav k je napisao(la):
dubinu ne znam, kazu da je na frutelu