YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
miroslav k je napisao(la):
vuce ga 1 direktnom, moze na leru ili punim gasom kako hoces, nije mu tesko, mada treba staviti tegove dosta proklizava posto je njiva vec bila tanjirana
samo ti ukljuci predju vucu pa tako ori. onda da vidis kako ore trakrtor.. ja uveke orem i tanjiram sa prednjom vucom ukljucenom..

zorancile je napisao(la):
bacan je napisao(la):
ja sam imao rusa 952,ne moze se porediti sa kinezom ni po potrosnji ni po snazi ni po udobnosti,e sad dali je dugotrajan ko rus videcemo

Misliš da je kinez bolji?
za teret je jači od rusa u toj klasi.rus je bolji za neke stvari al za povući teret nije jer je dosta i lakši i drugačije mu je rešena transmisija :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:a o potrošnji nema diskusije apsolutno

miroslavjovanovic78@gmail je napisao(la):
zorancile je napisao(la):
bacan je napisao(la):
ja sam imao rusa 952,ne moze se porediti sa kinezom ni po potrosnji ni po snazi ni po udobnosti,e sad dali je dugotrajan ko rus videcemo

Misliš da je kinez bolji?
za teret je jači od rusa u toj klasi.rus je bolji za neke stvari al za povući teret nije jer je dosta i lakši i drugačije mu je rešena transmisija :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:a o potrošnji nema diskusije apsolutno
potpisujem prethodni post :bravo: :bravo: :bravo: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

koliko trosi yto na kj dubokog oranja?znam da rus 952 potrosi 10 litara na dubini od 27do 30 cm oranja??

Kod mene u komšiluku ima jedan yto 90 ks, sa prednjom vučom, kabinom, klimom. Plaćen je, ako sam dobro zapamtio, 22000 evra. :sta: Vlasnik ga jako hvali, ali on dosad nije imao rusa nego Imt 560. Imao je problem, trošio mu je mnogo ulja, pa su ga popravili pod garancijom. Kaže nezna šta su mu radili, ali sad ne troši ulje. (Neko mi je rekao da su mu radili generalnu.)

leka je napisao(la):
koliko trosi yto na kj dubokog oranja?znam da rus 952 potrosi 10 litara na dubini od 27do 30 cm oranja??
kad je idealno za oranje,u srednje teškom zemljištu na dubinu 25-30cm troši isto 10litara po kj.u izrazito teškom zemljištu na dubinu od 25cm troši 12-14 litara, a u izrazito nepovoljnim uslovima sa proklizavanjem do 12-15litara.ja lično nisam nikad do sad potrošio 15litara po kj a orao sam u blatu zimus

pa to je onda ista potrosnja ko i kod rusa,ali ipak da se ogradim ja ga licno nemam ali sam vozio kod druga i on tvrdi da nije tacno da je rus veliki potrosac u oranju,ali isto kaze da puno trosi u transportu

Nemoj da neko pljuje po rusima za transport one 82-jke kod nas na ekonomiji vec 15g vuku po 2 vagonke zita,soje,kukurza istina po leniji i drumu ali vuku godinama a traktoristi ih teraju kao da su ih ukrali,to nece kinez nikad moci.

zimus sam izlicitirao ponovo neku državnu zemlju i morao sam kasno da je orem al baš po blatu.preko puta je orao komšija iz istog sela sa rusom 892-on nije mogao da ore nego je napustio dok sam ja orao.on je dolazio samo noću kad pomrzne.a njegov traktor je 92ks a moj 80ks ravno.to nije mala razlika u snazi motora al đžaba kad nemože.isto tako vučem i kombinator (18 tanjira napred,29 motika setvospremač,greda i dupli red valjaka)sve u jednoj mašini.to rus 820 nemože,a teško i da 892 i 952 mogu
Post je spojen: [time]1284067904[/time]
Nemoj da neko pljuje po rusima za transport one 82-jke kod nas na ekonomiji vec 15g vuku po 2 vagonke zita,soje,kukurza istina po leniji i drumu ali vuku godinama a traktoristi ih teraju kao da su ih ukrali,to nece kinez nikad moci.
to stoji i tu si u pravu.i ja sam vukao sa 820 vagonke,znam ja to dobro :ppozdrav: :ppozdrav:

bogme sam ga u brazdi "Gurao".al sad je uradio pumpu i dizne sad je aždaha verujem.a sinhron mu je ja mislim u drugoj brzini otišao,krčio mu je.to su bukvalno nepoderivi traktori-on njegov siluje i nikad ništa.kao tenk je
Post je spojen: [time]1284036027[/time]
North ARMY je napisao(la):
Zato Ducin stari case 955xl zaore i tvog i rusa,u kabini je jako udoban i tih(vozio sam ga letos) odlican menjac...
nije to case,to je internacional-original švaba,ništa u korporaciji rađeno

leka je napisao(la):
ja ne znam ni jednog rusa sto trosi 10 lit, po kj :haha:

Post je spojen: [time]петак, 10. септембар 2010. 00:29:04 MST[/time]

leka je napisao(la):
yto x904 je napisao(la):
Moj je do sada progutao 2000 litara loz ulja i nista mu ne fali!!! Ide kao i prvog dana!!!! Ako hoces da probas kineza skokni do mene, nije daleko pa ces da vidis koja je razlika izmedju kineza i rusa!!!
nije daleko,pa mogao bih bas da vidim razliku:haha: :sta:
Pa mislio sam da dodjes do mene, pa ces videti... :zli: Kineza ne bih dao ni za 5 rusa!!! Udobnii je manje se kvari a i moze dosta vise da povuce nego rus!!! Moj trosi od 11-14 litara u oranju, sve zavisi sta orem, ali nigde ne orem ispod 35!! :D

Na Yto x904 probaću branje kukuruza dvorednim zmajem na 1000 obrtaja kardana. Kažu da troši samo 7 litara po jutru.

Ne verovatno nego sigurno mu je udobnije ali sa jednorednim potroši više goriva.
Inače Miroslave svidja mi se kako ti radi Yto. Sledećeg kojeg uzimam jeste yto 1304

Nazad
Vrh