<zetor>
Član
Mislim da nema ...ne znamImaš li termostat?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da nema ...ne znamImaš li termostat?
Svi ovi kinezi koje sam gledao su tu oko 2-3 hiljade radnih časova i svima su gume manje više gotove. Barem na slikama.Oba sa oko 2000rh, i na oba mjenjane zadnje gume, hmmm cudno.
Evo hvala bogu pa sam sebi i odgovaram.Evo mene opet sa dilemom za kupovinu:
1.opcija
YTO 504, 2013 g, oko 2300 sati, kompresor, EC kabina, klima, koja i ne hladi bas nesto, sediste lose.
Traktor je kod prvog vlasnika za 7 godina napravio 2000 sati a kod drugog za 3 godine samo 300 sati.
Drugi vlasnik kad ga je kupio stavio mu, novo kvačilo, sve 4 nove gume i promenio je kompresor, radi samo prskanje voća i malčiranje.
Na nekoliko mesta otpala farba sa haube, znaci treba je ofarbati a i farba na motoru oljustena verovatno zbog prskanja.
Čovek kupio mali voćarski zglobni traktor, zato. prodaje ovaj.
2.opcija
foton 454, 2015 godiste, oko 2000 sati, kompresor, IMA REVERZER,gramer sediste, nema klimu, skinuta boca i instalacija boce za vazduh,
prve gume na pola, zadnje stavljene pre koju godinu 14-ice.
Kvačilo nije menjano, treba ga dostelovati. Krov kabine ce vlasnik ofarbati, promeniti po neki keder i te sitne stvari sto su otisle.
U dobrom stanju ali radi sve u domaćinstvu. Čovek kupuje veći traktor, novog fotona.
Oba se mogu dobiti za oko 10.000e.
Sta bi vi uzeli?
Ako sam promašio temu molim administratore da premeste post.