Srđan.Sokol
Član
Yto 454 nosi 700kg bez problema uz dobar nagib..na prednji kraj kacimo zalamacicu oko 300kg nema potrebe za tegom nazad
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Srdjane jel može slika kako kačiš zalamačicu? Jel na kačenje tegova?Yto 454 nosi 700kg bez problema uz dobar nagib..na prednji kraj kacimo zalamacicu oko 300kg nema potrebe za tegom nazad
Срђане јер имао ИТО 454 са предњом хидрауликом када си куповао свог?Yto 454 nosi 700kg bez problema uz dobar nagib..na prednji kraj kacimo zalamacicu oko 300kg nema potrebe za tegom nazad
Има "Ловац Лука" искуства са поправкама 454-ки. Рекао бих да му утисци и нису најповољнији.Kako vam se inače pokazao YTO?
Mi imamo 542 i u poredjenju sa njim ima vise snage i prednju vucu i to mu izvlaci prosek..zelja mi je da probam 549dw u oranju i spremacu pa bi mogao da kazem..Kako vam se inače pokazao YTO?
Po onome što piše da ima od opreme on je super kupovina za te pare.
Kako se šalta? Kakav mu je anšlag, jel na nivou recimo starog 549?
E pa ne znam za cenu sa prednjom hidraulikom..mada lako pitati kolika je doplataСрђане јер имао ИТО 454 са предњом хидрауликом када си куповао свог?
Колко му је цена била већа од стандардног модела?
To im je baš nedostatak. Ima mnogo jednosmernih potrošača (cilindara). Razmišljao sam, možda i postoji jednostavno rješenje.Mislim da ne, nažalost
Dok sam ja pisao prethodni post, Iwanho je već to isto rekao.Ako ima komad crijeva sa spojnicama rješava problem, a ako nema spojiti povrat sa druge spojnice dvoradnog priključka u tank (ili mjenjač) kroz čep.