Ja radim ;-)Кад видим ко све ради у фабрици каблова још је и добро.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja radim ;-)Кад видим ко све ради у фабрици каблова још је и добро.
Čika Aco, lakše je i lepše raditi sa ferdzom nego sa Yto 454.Čitam vaše utiske i mislim se: Nećeš ti Aco prodavati svoga fergu!
Čika Aco, lakše je i lepše raditi sa ferdzom nego sa Yto 454.
Nebi se bas slozio ferga mali kratak skace po rupama..za neke poslove je dobar,al opet oranje,spremanje mulcer atomizer od 440l nosi bez tega.. a ferguson bi se mucio sa svim ti poslovima
Jel to bila ova najnovija verzija gdje su ručice menjača sa strane.Sedeo sam i u novom tipu YTO sa ravnim podom, e kod njega sam bas bio razocaran kabinom, jedva se ulazi, i nema uopste mesta za noge. Npr. jedini nacin da iimam komforan polozaj nogu je
Da, sedeo sam na sajmu 2019. rucice sa strane. Ako si kao ja visok (190cm) onda ti verovatno nece biti udobno. Ako si malo nizi onda mozda i mozes da prodjes. Sam polozaj je tesan, na ostatak nisam obracao paznju. Lovol je dalekoo ispred YTO po tom pitanju. Kao da su uzeli normalnu kabinu, podigli donji deo i napravili ravan pod bez podizanja gornjeg dela i krovaJel to bila ova najnovija verzija gdje su ručice menjača sa strane.
U toj verziji ima 8/8 brzina, reverzer i sinhronizovan mjenjač. Neko reče da je papučica gasa malo bolje postavljena. Ta verzija je počela negdje u 2019 godini.
Jel u toj kabini išta popravljeno na ergonomiji?
Ma ja sam kineski format (170cm, 75kg). Meni sigurno neće biti tjesnoAko si kao ja visok (190cm) onda ti verovatno nece biti udobno.
Kakav je Lovol po ostalim stvarima. Motor, mjenjač, pouzdanost. Znam da nije kao zapadni traktori, al nije ni zadnje smeće valjda.Lovol je dalekoo ispred YTO po tom pitanju
Zna li neko da li je pocela prodaja modela od 130ks sa novim tipom menjaca o kom je pisao kolega Matic, ovo sto se nudi na oglasima je 12/4 menjac sa max brzinom od 30 km/h.
moj od 120 ks, kupljen prosle god polovinom novembra je "brzi" model, ide 40 km/h. brzine su iste, to sa leve strane nije "i reverzer" nego kao "za nijansu brze" u jednom polozaju rucice, i "za nijansu sporije" u drugom polozaju rucice. na ovom desno menjacima ima R(rikverc), L(spora), M(srednja) i H(brza). Na drugom menjacu ima 1,2,3,4.Ima sa ručkom sa leve strane koja je i reverzer i kao brzi je
Sent from my moto e5 using Tapatalk