MDrasko
Član
Kod mene radi skoro 5000rh bez greške,za mene je to spas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja posle 3god koriscenja jos nisam otkrio kako da duva na soferku,a zna to da bude cesto u hladnim danima problem.Kolege koje koriste mehanizam na blatobranu,za podizanje poluga tj orudja da li ste imali problema ili radi sve ok?
Na snimku 6:22.
Hteo sam jo pitati kako podesiti da duva na soferku da susi grejanje ako ima 4 rupe koje divaju na vozaca? Da li moze u opste da susi soferku grejanje?
da li je moguce da je na ovom novijem modelu(130) promenjena samo hauba i nista,ali nista vise..?ja posle 3god koriscenja jos nisam otkrio kako da duva na soferku,a zna to da bude cesto u hladnim danima problem.
koristio sam taj "mehanizam" za poluge, ali kratko, imam samo oko 90 rh. (x1204), radi normalno..Kolege koje koriste mehanizam na blatobranu,za podizanje poluga tj orudja da li ste imali problema ili radi sve ok?
Na snimku 6:22.
Hteo sam jo pitati kako podesiti da duva na soferku da susi grejanje ako ima 4 rupe koje divaju na vozaca? Da li moze u opste da susi soferku grejanje?
e to i mene interesuje. i kad se to uopste koristi? na kojoj temperaturi? pre ili nakon startovanja upalim grejac? i na koliko da grejemSamo mi nije jasno koji ce im andrak grejac u rezervoar i ta temperatura goriva. Bolje da stavljaju km/h nego to. Kao da ce u Jakutsku raditi svi traktori.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Mislim da je svrha grejaca goriva da ne zaledi, tj da se ne formira parafin i zapusi filtere, po meni nije potreban do -10, -15, a ako je kvalitetno gorivo onda ni nize.koristio sam taj "mehanizam" za poluge, ali kratko, imam samo oko 90 rh. (x1204), radi normalno..
kod mene duva i na soferku normalno, ne magli ako sam sam u kabini. ako ima jos nekog onda magli kad je hladno napolju.e to i mene interesuje. i kad se to uopste koristi? na kojoj temperaturi? pre ili nakon startovanja upalim grejac? i na koliko da grejem?
Послато са moto g(7) power помоћу Тапатока
Pa ima u Petrovom selu, ima na polovnim automobilima oglasJel zna neko gde ima uzanih točkova za 904 osim agrovojvodine.
U petrovom selu uzeo pre 3 godine, 1900 evra prednji i zadnji, ozka turske gume..Jel zna neko gde ima uzanih točkova za 904 osim agrovojvodine.
Koliko znam 38" radeNe rade velike precnike, al sam sad i zaboravio koji im je najveci.
tacno tako clan m mirko m je cinimise tamo kupovao sad nedavno te zadnje felneKoliko znam 38" rade
Za Kineza ide 13,6r38 i 11,2R28
Sent from my moto e5 using Tapatalk
ja prosle godine kupio u BP selu sa novim turskim gumama 1800eJel zna neko gde ima uzanih točkova za 904 osim agrovojvodine.