YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Kod mene radi skoro 5000rh bez greške,za mene je to spas.

Kolege koje koriste mehanizam na blatobranu,za podizanje poluga tj orudja da li ste imali problema ili radi sve ok?
Na snimku 6:22.
Hteo sam jo pitati kako podesiti da duva na soferku da susi grejanje ako ima 4 rupe koje divaju na vozaca? Da li moze u opste da susi soferku grejanje?
ja posle 3god koriscenja jos nisam otkrio kako da duva na soferku,a zna to da bude cesto u hladnim danima problem.

Kolege koje koriste mehanizam na blatobranu,za podizanje poluga tj orudja da li ste imali problema ili radi sve ok?
Na snimku 6:22.
Hteo sam jo pitati kako podesiti da duva na soferku da susi grejanje ako ima 4 rupe koje divaju na vozaca? Da li moze u opste da susi soferku grejanje?
koristio sam taj "mehanizam" za poluge, ali kratko, imam samo oko 90 rh. (x1204), radi normalno..
kod mene duva i na soferku normalno, ne magli ako sam sam u kabini. ako ima jos nekog onda magli kad je hladno napolju.
Samo mi nije jasno koji ce im andrak grejac u rezervoar i ta temperatura goriva. Bolje da stavljaju km/h nego to. Kao da ce u Jakutsku raditi svi traktori.

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
e to i mene interesuje. i kad se to uopste koristi? na kojoj temperaturi? pre ili nakon startovanja upalim grejac? i na koliko da grejem :) ?

Послато са moto g(7) power помоћу Тапатока

koristio sam taj "mehanizam" za poluge, ali kratko, imam samo oko 90 rh. (x1204), radi normalno..
kod mene duva i na soferku normalno, ne magli ako sam sam u kabini. ako ima jos nekog onda magli kad je hladno napolju.e to i mene interesuje. i kad se to uopste koristi? na kojoj temperaturi? pre ili nakon startovanja upalim grejac? i na koliko da grejem :) ?

Послато са moto g(7) power помоћу Тапатока
Mislim da je svrha grejaca goriva da ne zaledi, tj da se ne formira parafin i zapusi filtere, po meni nije potreban do -10, -15, a ako je kvalitetno gorivo onda ni nize.

Razmišljam da kupim YTO 454.
Alternativa je ovaj novi IMT 549.3 koji je značajno skuplji, a sad da li je toliko kvalitetniji. Imam malo gazdinstvo, u brdskom predjelu. Radim uglavnom košenje roto kosom, sakupljanje, baliranje i ostalo prateće od stoke. Zemljoradnje nema, samo bašta.
Počeli smo raditi malo s balama sjenaže koje su teške i do 700kg. U tom poslu ja sakupim otkos i eventualno radim transport vilama jednu po jednu. Do sad sam prenosio s 533 i 175kg tegova naprijed, može al gledam kad će nešto puknuti.
Zanima me kakva je podizna moć hidraulike kod YTO 454, da li bi on mogao nositi ove Bale (možda pojačati tegove naprijed).
Po i treneru sam nalazio podataka da on ima manju podiznu moć od 1200kg koliko naši prodavci navode.
Ima li ko iskustva s tim?

Za mali traktor može fino nositi, ja sam imao prilike da poredim samo sa 542,i sejalicu maju diskosnu nosi ko od šale, što 542 baš i nije ko od šale

Ako može doći kao 542 ja sam zadovoljan.
Ne bojim se ja propinjsnja, ima tegova već čisto sile hidraulike i da se šta ne slomi.

Nazad
Vrh