Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Padala je kako gde ,u Bogatiću 1-2lit prema Glušcima 7-8 lit.Mačvani,jel pada?
To se slažemo apsolutno. Ovo sam rekao u smislu koliko je suva zemljaValjalo bi da ljudi prvo uberu i ovo malo što ima, da nedođe neki kijamet pa on obere prvi. Kad nije padala 100+ dana, može još malo da sačeka.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Hvala ti na razumevanju....Valjalo bi da ljudi prvo uberu i ovo malo što ima, da nedođe neki kijamet pa on obere prvi. Kad nije padala 100+ dana, može još malo da sačeka.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
koliko ti radis zemlje kad po ovoj susi kad je sve izgorelo kako sam kazes i vlage gotovo ispod 10% nisi skinuo kukuruze da mi je znatiHvala ti na razumevanju....
Baš mi to palo na pamet,dva meseca nije bilo kiše,izgorelo sve što je moglo da izgori, i baš kad sam ja došao na red da skidam kuruze i kosim lucerku oni najavili kišu...
ma jokKukuruzi su uveliko skinuti u nasem ,a i okolnim atarima,ja imam soje da skidam jos 1,mozda 2 dana i to je to za ovu godinu,nas atar je vec sad manje vise prazan....Kod mene kukuruz prosecna vlaga bila ispod 6%,trebao sam pauzirati vrsidbu suncokreta i raditi kukuruz ,luda godina.
@Lule28 Kod njih vise padavina dok ih je bilo, i eto vece vlage.
Nisam bio pametan kao ti...koliko ti radis zemlje kad po ovoj susi kad je sve izgorelo kako sam kazes i vlage gotovo ispod 10% nisi skinuo kukuruze da mi je znati
na prosto pitanje ironicno odgovoriti je isuvise glupoNisam bio pametan kao ti...
Nisu ljudi skidali zbog ekstremnih vrućina.Zdravlje je važnije.Nemaju svi klime.ma jok
znam ljude skojima sam pricao i dobar sam,ljudi su imali i 6t po jutru a vlaga 11,1 neki pionir
sad ko nije skinuo kukuruze ili ispresovao kukuruzovicnu da li za lozenje i ishranu stoke ne zalim ga uopste i nema pravo nikako na kukanje,pored ove suse gde mesec dana nema kise,mozda neki i taju da nisu dobili kise neznam
gledam cajku iz beceja,skida soju kaze dobili kisu pre nedelju dana