Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Promašena moja prognoza od prije neki dan za 1.5 stepen . Poznavajući jugoistočni vetar i preključerašnju temperaturu bio sam ubeđen u 42 cela stepena .Kod nas u 14 h 40,5.
U Hladovini na asfaltu je kaže bilo 68 stepeniЈели, мерено у хладовино на 1,80м или на асфалту?
Kod mene 32,5 stepena u kući od naboja.Posustaje i stara vojvođanska kuća od zemlje, nikad nije bilo ovako toplo unutra, najviše 28C.
Kod mene 29 stepeni u kuci od cerpica ali uz dnevni rad klime od 10 sati . Ukljucim klimu u 10 na najsporije i na 25 stepeni . U kuci onda bude 27 stepeni i bas je lepo i prijatno .Kod mene 32,5 stepena u kući od naboja.
To na tvom termometru ?Promašena moja prognoza od prije neki dan za 1.5 stepen . Poznavajući jugoistočni vetar i preključerašnju temperaturu bio sam ubeđen u 42 cela stepena .
Kod nas zimi ima malo vlage na neprimetnim mestima, npr iza ormara gde ne diše zid, ali ovako nema problema.Kakva je situacija sa vlagom u tim kucama ? Ne sad naravno
Mi ništa ne koristimo.Kod mene 29 stepeni u kuci od cerpica ali uz dnevni rad klime od 10 sati . Ukljucim klimu u 10 na najsporije i na 25 stepeni . U kuci onda bude 27 stepeni i bas je lepo i prijatno .