Vremenske prilike u 2024-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakav ti je merač vlažnosti vazduha? Ja imam dva, jedan pokazuje oko 10% a drugi preko 60%. Teško je proverljiva preciznost tih vlagometara...

ponavlja se 2022 godina

ono sto je tada bio spas za neke ko je imao srece i nesto kukuruza je bila cena koja se vrtela od do 36-37din

sada kad nam u otkupu roknu 16din,bice zanimljivo

Ma jok,jutros popravio klimu koja mi je u dnevnom boravku.Pre toga bili neki momci koji su radili zamrzivač kod keve i ona im rekla da ne radi ni klima i oni kažu ako ne radi spoljna jedinica da se to ne isplati popravljati i da je najbolje druga nova klima.Jutros uhvatim vremena i skinem kondenzator i ispitam i naravno crkao kondenzator od kompresora i ventilatora.Kupio kondenzator za 600din i namestio i evo je radi kao DOXA.

Danas baš gadno kod mene. Fenira samo tako. Daj da kukuruzi izdrže danas. Za sutra ima neke naznake malog osveženja. A prema RHMZ od petka do nedelje je nestabilno. Ako bude neke lepe kiše možda i uradi nešto.

Po meteo stanici 41 stepen i opet naravno najtopliji grad u zemlji, po mom termometru u hladovini 46 stepeni. Nemam srca da obilazim useve do daljnjeg po polju, po ovim njivama koje vidjam svakodnevno od kuce do imanja tesko da moze vise da nam pomogne kisa, ali kad bi makar malo oborilo temperaturu na 30tak stepeni cisto zbog nas.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh