Vremenske prilike u 2024-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Al je sparina sedim sipam cisternu curi mi znoj niz ledja, al je ovo vreme postalo surovo da me je strah sta ce biti dalje, 33 stepena na teleglfonu sad strasno

Jutros u 3 ujutru sam ustao da bih stigao u Banat da pregledam pčele bilo je kod mene kući 23 stepena u Šapcu 25, a Novi Sad i Fruška gora 27 čim se izašlo iz grada prema Sirigu palo je na 23. Ne znam da je nekad na planini bilo toplije nego u ravnici. Svim usevima se loše piše, narednih 7 dana im presuđuje.

Juce bio u obilasku...gde je nestalo onih 50 litara od pre neki dan???
Neverovatno,u polju je sahara...kopao sam izmedju redova na 15 tak cm dubine gde je spartano...suvo,suvo suvo...a kako žari vec par dana...Kimi koja su predvidjanja za naredne dane za tazbinu?

Neverovatno,u polju je sahara...kopao sam izmedju redova na 15 tak cm dubine gde je spartano...suvo,suvo suvo...a kako žari vec par dana...Kimi koja su predvidjanja za naredne dane za tazbinu?
Ma kakva kisa, neki pojedinci su rekli evo dobrog roda da ne padne nista vise ni u 7. Ni u 8. Mjesecu sta se sekiras :)
Gadno nam se pise iducih 7 dana a ako ni tad ne padne i ne zahladi gotovo je......

Kako gde je nestalo, letnje kiše su ti tipa "pola pijem pola šarcu dajem" e zato postoji ona priča o zimskim rezervama vlage kojih nema zadnjih 7-8 godina.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh