lucijan013
Član
Na jucerasnjih 30 lit nocas jos 15 lit.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da ,ne bih ni ja spominjao zimsku vlagu kada bi u leto u nekoliko navrata palo po 50-100 litara .Inače iz ove ture ,juče 9 a danas ni 1.Ima mesta koliko hoces. Samo nek pada.
Da je ovako padala pre mesec dana niko ne bi spominjao zimsku vlagu. Dobro, mozda par uvazenih starijih clanova![]()
Nekome je propaganda i laz i to sto se najavljaju litre i litre i to ne jednom vec ko zna u koliko navrata a ono nista!Mi ovde pričamo o vremenskoj prognozi, a ne o propagandi iz medija. Nema veze jedno sa drugim...
Video sam sad neku sliku na drustvenim mrezama,da je u Sajkasu palo preko 40 litara,e sad dal je od jutros ili zbirno sa jucerasnjim danom...inace lep pljusak kod nas nekih 10 minuta trenutno...Slabo, dal je i palo 6-7 litara
Nisam bio u selu,al kolko sam cuo Kisac je imao grad i na tu stranu je otisloNije bilo valjda grada?Imám neovrsene soje u Vasem ataru. Inace palo samo oko 9lit veceras...sad malo prducka
Sada sam se vratio iz livada uhvatila me lepa kiša na alej kod brega a naj lepše je što sam ja na bajsuNista 0 neverovatno koliko nas obilazi.