galicije83
Član
80л скроз пун...одлиј у неку посуду, па враћај до 35л, сабереш и видиш колико има ...одокативно око 60+литара тренутно има...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
80л скроз пун...одлиј у неку посуду, па враћај до 35л, сабереш и видиш колико има ...одокативно око 60+литара тренутно има...
Vec sam pisao u temi soja.Prinos od 300 imanje do 1500kg po kj.Kisa nije pala nigde.Juce do 13 litara , a danas ceo dan do 1 litar. Stvarno je do agrotehnike, sa kisom NEMA veze prinos!!!!
Oko pola litre ja bih rekao.....
Ja kad bi imao 1500 kg po kj, sutao bi se u **greškaVec sam pisao u temi soja.Prinos od 300 imanje do 1500kg po kj.Kisa nije pala nigde.
Objasni i ne drzi se samo kise
Ako je tu bilo 60 onda je do sad palo 80 litara za ova dva dana.80л скроз пун...одлиј у неку посуду, па враћај до 35л, сабереш и видиш колико има ...одокативно око 60+литара тренутно има...
Kod nas se danas ,ne svuda ,ispadala .Mislim ,gledajući radar ,da je iljevo opet manje kiše dobilo nego atar prema Kikindi.Oblak se bukvalno stvorio iznad severnog dela sela i tu je više kiše palo.Juče u kišomeru 8 litara. Danas do sada napadalo 11 litara. I dalje paducka, videćemo šta će biti.