Vremenske prilike u 2022-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel Kimi online ?.Jel moguce da su opet promasile prognoze,evo ono od juce sto sam postavljao slike,jos uvek stoji slicno,a oblacnosti nigde maltene ovde kod mene.Sad trenutno po ECMWF smo tacno u crvenom po radaru ,jel moguce da su toliko prolupali ti radari ??.Sta se to desava ?.

posle svega dobili jebenih 9 litara
struju dobili posle ukupno 20 sati,prava milina od kise i vremena u pm

Imam utisak da nikom veceras nije jasno sta se desilo sa oblacima i zasto ih nema.
Na zalost sve smo blize cinjeici da neko drzi daljinski, samo sto cemo to tesko priznati.

p.s.
Za dusmne je uvek aktuela ona pesma: "Mogu samo da..." ;)

Са данашњих 4 лит. 148 литара од 1.априла.
Математика каже 148 литара за 142 дана или 1,04 лит.по дану.
Добро је атар изгурао и ово,овде би и камиле поцркале !

Ovo sad već ozbiljno počinje da bude tema za verovali ili ne. U 17:30 danas je prognoza pokazivala do kraja dana 17 litara i sutra još 27. Evo kraj dana a zvezde upekle...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Jel Kimi online ?.Jel moguce da su opet promasile prognoze,evo ono od juce sto sam postavljao slike,jos uvek stoji slicno,a oblacnosti nigde maltene ovde kod mene.Sad trenutno po ECMWF smo tacno u crvenom po radaru ,jel moguce da su toliko prolupali ti radari ??.Sta se to desava ?.
Desava se da strani modeli grese koje citaju nasi prognozeri . Ili neko stvarno drzi daljinski i zeza se nad nasom granicom .
Da dodam kod mene danas sjajnih 27,5 litara . Blata nema , zemlja je sve brzo upila .

Desava se da strani modeli grese koje citaju nasi prognozeri . Ili neko stvarno drzi daljinski i zeza se nad nasom granicom .
Da dodam kod mene danas sjajnih 27,5 litara . Blata nema , zemlja je sve brzo upila .
Nisu krivi prognozeri koji samo citaju sta im je servirano od strane modela koji raspolazu danas sa neverovatnom tehnologijom, umisljaju da su Bog a oni su dno dna!
Cesto se desava da modeli medjusobno imaju totalno razlicito vidjenje, ali desava se cesto kad se sloze svi i imaju iste prognoze a na kraju ispadnu teske budale sa nacinjenim greskama!
Ume Kimi jako dobro da tumaci kretanje oblaka, cak i da odlicno odabere model s kojeg cita, odnosno kojeg uzima za desnu ruku, ali na zalost cesto je prosle i ove godine taj model zasrao i promasio, pogotovo za nas kraj ili mesto, neki put za samo par km sto je sasvim dovoljno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh