lucijan013
Član
Na jucerasnjih 30 lit nocas jos 15 lit.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da ,ne bih ni ja spominjao zimsku vlagu kada bi u leto u nekoliko navrata palo po 50-100 litara .Inače iz ove ture ,juče 9 a danas ni 1.Ima mesta koliko hoces. Samo nek pada.
Da je ovako padala pre mesec dana niko ne bi spominjao zimsku vlagu. Dobro, mozda par uvazenih starijih clanova
Nekome je propaganda i laz i to sto se najavljaju litre i litre i to ne jednom vec ko zna u koliko navrata a ono nista!Mi ovde pričamo o vremenskoj prognozi, a ne o propagandi iz medija. Nema veze jedno sa drugim...
Video sam sad neku sliku na drustvenim mrezama,da je u Sajkasu palo preko 40 litara,e sad dal je od jutros ili zbirno sa jucerasnjim danom...inace lep pljusak kod nas nekih 10 minuta trenutno...Slabo, dal je i palo 6-7 litara
Nisam bio u selu,al kolko sam cuo Kisac je imao grad i na tu stranu je otisloNije bilo valjda grada?Imám neovrsene soje u Vasem ataru. Inace palo samo oko 9lit veceras...sad malo prducka
Sada sam se vratio iz livada uhvatila me lepa kiša na alej kod brega a naj lepše je što sam ja na bajsuNista 0 neverovatno koliko nas obilazi.