Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E kad bi neko znao tako precizno da odredi gde bi nam bio kraj.Kimi znaci li to da ako Plandiste pokisne moze da dostigne jos oko 15-17 km vazdusne linije jugozapdnije do Lokava?
Ajde i mi jednom da upadnemo u favoritePosebno ta neka dijagonala Kać-Žabalj-Čurug-Novi Bečej-Novo Miloševo-Mokrin .
Nadam se da će I Bečej malo pokisnutiArkadije, u igri ni nije neka ogromna količina padavina (tipa više od 25,30mm) jer se sistem prebrzo kreće gonjen olujnim vetrom (frontom). Takođe zavisiće i gde se ko nađe u stadijumu razvoja oluje, negde će biti aktivna zona gde će oblaci jačati i dopunjavati se a negde će proći samo natapača.
Naznačena zona sa preko 90% šansi je naravno favorit i za najviše padavina lokalno.
Posebno ta neka dijagonala Kać-Žabalj-Čurug-Novi Bečej-Novo Miloševo-Mokrin tu se non stop ponavlja animacija sa crvenim odrazima.
I malo severnije!Nadam se da će I Bečej malo pokisnuti
Ponekad pogledam ovu animaciju predviđanja padavina .Koliko je pouzdana ,ne znam .Sareno po ataru, negde i manje! U dvoristu jak pljusak od par min ukupno 4.5 lit
Kimi znaci li to da ako Plandiste pokisne moze da dostigne jos oko 15-17 km vazdusne linije jugozapdnije do Lokava?
Postavi neki link sa kretnjom oblaka za danas![]()
JA nemam volje ni da špartam.Malopre se vratio sa spartanja,zali boze,kukuruz uvrnut ko da je jul,nisam imao volje da slikam.