Evo je Lazare ali za oranje.Šta treba da se desi da se "dovuče " do Bašaida i bliže okoline ?
Kod nas kada se dovuče ,onda napravi poplave ,kao 1999 i 2010.Možda je bilo i pre ali se ne sećam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo je Lazare ali za oranje.Šta treba da se desi da se "dovuče " do Bašaida i bliže okoline ?
Kod nas kada se dovuče ,onda napravi poplave ,kao 1999 i 2010.Možda je bilo i pre ali se ne sećam.
Izneverila me .Palo je od 20-40-50 litara .Kakvo je ovo naše podnevlje ,neće da padne ni kada ne treba.
Palo je 25 litara sa ledom i grmljavinom.@IvicaR Jel bilo kise u Melencima? Odavde izgledao kao da je smak sveta kod vas,a cule se i rakete.
Sad vidim u kišomeru još 1itar, posle pražnjenja sinoć još malo je paduckala.Palo je 25 litara sa ledom i grmljavinom.
Još 30 l sinoć. Ako, mamicu ti jKod mene palo 40l, taman da mi sjebe ovo što je preostalo paradajza od prethodnih kiša, nema veze zato su mi lukovi ko klikeri, jbga kad je trebalo nigde je nije bilo, neka vala!
Pa kad ti se mesto zove Rusko Selo.... sankcije bato i odozgo, nego menjajte vi ime mestu u Schwarzwald .....Sem ako se ne grejete na gas, onda sačekajte do proleća9 лит. не може више од једном
Znaci ipak ce sjebati prinos suncokretaNoćas još 20+ litara.