Код мене 2 литре а колега каже да је код њега били 15 али да је још падала кад је рекао. Удаљеност 1 километар.Kod mene danas oko 13 h paio 10 litara pljuskovite kiše sa grmljavinom, na drugom kraju sela ni kapi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Код мене 2 литре а колега каже да је код њега били 15 али да је још падала кад је рекао. Удаљеност 1 километар.Kod mene danas oko 13 h paio 10 litara pljuskovite kiše sa grmljavinom, na drugom kraju sela ni kapi.
Na tom potezu i oko Jegričke me je mnogo puta zadesio takav pljusak,mora se stati,i to ne samo ove godine već godinama u nazad...imam vikendicu u B. Gradištu pa često tuda prolazim...Danas isao iz Temerina ka Backom Gradistu. Tu negde na izlazu kod Almex farme morao stati pored puta na pola sata. Takav pljusak daavno nisam video. Put poplavljen, brisaci ne brisu.
Na drugoj strani, ka opstini Zabalj, bilo nesto malo kise. U Gospodjincima skoro suvo