miloskica
Član
Jel ove kise stvarno mogu da uticu na prinos? I da li moze suncokret da klija u sesiru?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nisma mislio nista loseŠta mu ja mogu, nije jedini, ako je skinuto 20% suncokreta u ataru ne verujem da je više.
Mi pokosili 4 na jednoj parceli,bila do kolena ali sad će kisnuti.Imamo još 2 parcele za košenje.Kosili smo 4 do sada.Prvi i drugi su bili solidni, treći nije dao skoro ništa a četvrti sam pokosio reda radi da može nova da raste a ne vidi se gde je prošla kosačica koliko je bila bujna.Evo sada je već 15 ak cm visine i gura k'o besna.
Kod mene ima koji je klijao, kacio sam ovih dana sliku u temi suncokreta.. Nisam ni smeo dalje da gledam ne znam u kakvom je stanju, idem tek kad se prosusi da merim vlagu i skidanje sto pre..Jel ove kise stvarno mogu da uticu na prinos? I da li moze suncokret da klija u sesiru?