Vremenske prilike u 2022-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel ove kise stvarno mogu da uticu na prinos? I da li moze suncokret da klija u sesiru?

Ne znam, pre kiše imao je vlagu od 15 do 20+% nije zreo niti prezreo.Možda će smetati onima sa crnim i suvim glavicama.

Ni ne mislim da si mislio nešto loše, taman posla.Ova kiša odgovara lucerki, evo 5 otkos će nadoknaditi gubitak na 3 i 4 gde nije bilo ništa vredno pomena.

5-ti otkos hahaha,kod nas ce biti mozda 2 otkosa lucerke,a mozda ostane na jednom.Ja je nemam,nego sam tako cuo od farmera.

Kosili smo 4 do sada.Prvi i drugi su bili solidni, treći nije dao skoro ništa a četvrti sam pokosio reda radi da može nova da raste a ne vidi se gde je prošla kosačica koliko je bila bujna.Evo sada je već 15 ak cm visine i gura k'o besna.

Kosili smo 4 do sada.Prvi i drugi su bili solidni, treći nije dao skoro ništa a četvrti sam pokosio reda radi da može nova da raste a ne vidi se gde je prošla kosačica koliko je bila bujna.Evo sada je već 15 ak cm visine i gura k'o besna.
Mi pokosili 4 na jednoj parceli,bila do kolena ali sad će kisnuti.Imamo još 2 parcele za košenje.

Kod mene i dalje ni kapi. Ali sa svih strana se čuje grmljavina u daljini, ko zna šta će još biti...

Овај облак не у стопу прати, ваљда ћу да довући до села
c1fc481d2c9b931f41f6e7cef13c950e.jpg

Za sat vremena pun kišomer, konačno i do nas da dobaci.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh