Vremenske prilike u 2022-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
2l nocas,pocela je oko 11h sinoc i paduckala na smenu do 4h jutros i sad oblacno od jutros,samo sto ne pocne opet.

Добрић код Шапца ноћас 27 литара, грмело са свих страна. Тренутно сија сунце.

Onaj školski primer nestabilnosti, oblačnost se organizuje i grupiše južno od Save, putuje do Fruške Gore gde kreće levi krak da slabi idući dalje na sever a jača desno krilo sistema u Banatu bežeći isto tako udesno (na istok) u odnosu na preovlađujuću struju, kačeći naravno dobar deo juga Banata sa završnicom u Lokavama i okolini Vršca.Eh..... stara dobra vremena. :pecanje:

Nocas oko 4h iz pravca kraljeva grmelo i sevalo dobrih 20 minuta bez prestanka. Kao da je dan napolju jbt. Mislio sam da je smak sveta. Na kraju palo oko 10l

Onaj školski primer nestabilnosti, oblačnost se organizuje i grupiše južno od Save, putuje do Fruške Gore gde kreće levi krak da slabi idući dalje na sever a jača desno krilo sistema u Banatu bežeći isto tako udesno (na istok) u odnosu na preovlađujuću struju, kačeći naravno dobar deo juga Banata sa završnicom u Lokavama i okolini Vršca.Eh..... stara dobra vremena. :pecanje:
Šta treba da se desi da se "dovuče " do Bašaida i bliže okoline ?
Kod nas kada se dovuče ,onda napravi poplave ,kao 1999 i 2010.Možda je bilo i pre ali se ne sećam.

Od sveg onog sra*a koje sam mislio da će biti sinoć, samo 8l na kraju ☔

Bila je najava i za poslepodne danas, al' sudeći po suncu i tome da nema oblaka, valjalo bi da se pokosi trava do kraja dana 😎

Ово је стање код мене :

Јул
06.07=3
09.07=1
16.07=5
29.07=2
Укупно:11
----------------------------------------------
Август
16.08=4
20.08=4
21.08=5
23.08=3.5

Ja napunio prskalicu i izručio total, grmi i sivo je svugde okolo.
Da je 45 dana ranije ne bi žalio skup total, ovako pitanje je prskati ili ne prskati.
Mada nas ionako svaka kiša obiđe.....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Rakete sam cuo da su ispalili,po radarima smo u crvenom,grmi vec vise od sat vremena,ali od kise nista,stotinak kapi.Ovaj put je dobro,kisa nam ne treba sad.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh