slobapatrola
Član
Ljudi sta se vise opterećuje te.
Čemu kiša sada može pomoći?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad ono bese dobra za kupus?Ljudi sta se vise opterećuje te.
Kod nas jos uvek nekim sojama moze pomoci,a i kupusu,papriciLjudi sta se vise opterećuje te.
Slažem se meni znaci ali ja sam samo kap u moru.Kad ono bese dobra za kupus?
Kakva guzva od severa ka jugu. Krava prdne pa kazu da su to stetni izduvni gasovi. Koliko je ovde kubika sagorelog goriva i gasova??Имали ова слика утицаја на сушу !?
Кад год погледам у небо ту су 3-4 авиона изнад,летели су и пре али не оволико.
Prekjuče oko 17h je 4 prošlo,po 2 u suprotnim smerovima.Kao taksisti prolaze.Имали ова слика утицаја на сушу !?
Кад год погледам у небо ту су 3-4 авиона изнад,летели су и пре али не оволико.
Ja radim golubarske prognoze i imaš pravo za vetar. Meri se i odredjuje čistom matematikom odnosno statistikom. Srednja dnevna T npr. sabereš izmerene T u 7, 14 i 21h i podeliš sa 3 npr, mesečni zbir deliš sa brojem meseci i slično.Kimi . Koliko će ova godina biti toplija u proseku na predhodne . I kako se meri ta dnevna prosečna ili godišnja prosečna temperatura . Minimalna jutarnja i najviša popodnevna pa prosek ? Ili ?. Mislim daje i godina sa najmanje jutarnje rose. Pošto sam golubar ovo je najvetrovitija godina do sada. Mislim na brzinu vetra veću od 5m/s i to na visinama od 100do 1500 m.