To sam i napisao.Nama treba a kod tebe ne mora padati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To sam i napisao.Nama treba a kod tebe ne mora padati
Ako se salis mogu da razume, ako ne onda mogu da preporucimKimi da li će padati u Tovarisevu?
Za prvo ne znam ali za drugo nisi u pravu .Kod nas je 2010 bilo "dosta ,dokle više kiše"Zeni kur** i njivi kise nikad odvise.
Opet smo u ljubicasto, kao nekada kada opet nije pala kisa. Valjda nece sad biti tako....Da, nekako se zaista stekne taj utisak, iako on apsolutno nikakvo uporište u atmosferskoj logici i statistici nema.Kao što zimski cikloni utabaju sebi ponekad stazu, to očigledno periodično može da traje i u toplom periodu...nego ajde sve to da je konstatno jedno strujanje, nego opet strujanja se pomalo i promene, ali rezultat opet ostane isti. Čudni su putevi atmosferski.
Ajde ako baš moram da radim kartu...mada zbog juga Banata zaista najradije ne bih. Naravno da je glavna nedoumica u kreiranju ove karte bio jug Banata. Za krajnji sever to već sve sigurnije i suvlje deluje, nevremena nekog neće ni biti izgleda i ako naiđe nešto biće ili sutra prepodne pa zakači rubno pogranično, ili u noći neka slabašna turica po prolasku fronta. Sva akcija se gura južnije, ispred fronta od oblačnosti koja bi se razvila na jugu i zapadu i onda tu od juga Srema uletela gore na severoistok, standardno promašujući Beograd.
Фала што си поделио са нама своја лична искуства.Zeni kur** i njivi kise nikad odvise.
Opusteno kolega, hvala ti na savetima. Znam da ne moses sve znati i sve pogoditi.No orthArmy i Slobo, to je dodatno pomereno na jug pa će za Srem biti ono “što bliže Mačvi to više i sigurnije”..takođe i za famozni jug Banata je dodan gas padavinski, ali ko to shvata uopšte ozbiljno …
Krajnji sever sada ima lokalni oblačić jer je tamo stigoa već front i osetno je osvežilo.
Da znas da je tako 2019 u maju palo nam je preko 300 litara pa smo se molili samo da prestane i prestala je otad je treca godina susaJednom dosta,pa 12 godina samo daj i polivaj.