Za sad ništa.Širi se to polako iz planinske Bosne na sever, evo već razvoja tu do blizu Save. Ostaje samo pratiti radare i satelite, nema druge.
Svu ti oblačnost severozapadni vetar gura južnije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za sad ništa.Širi se to polako iz planinske Bosne na sever, evo već razvoja tu do blizu Save. Ostaje samo pratiti radare i satelite, nema druge.
Bolje ne gledaj samo ces se nervirati.Ode sve ispod.Ova godina....ne znam sta reciГде да погледам тај Реин аларм да видим качи, ли та нова траса моје њиве?
Nama bi pod hitno kod neke baba vangeBolje ne gledaj samo ces se nervirati.Ode sve ispod.Ova godina....ne znam sta reci
Ide preko moje njive taj put KI-SO.Dobili obaveštenje.Kad bi i kiša tako išla....To bi trebala da je trasa brze saobraćajnice Ki-So. Od jesenas je ova opcija puta, inače je menjaju svake godine barem jednom. Kod nas su posadili ljudi dosta voćnjaka nadajući se prethodnom planu, po novom, kao što je ovaj na rain alarmu, put ih promašuje i ostaju im voćnjaci
Ima slaba kiša sa slabim vetrom@pidikanac jel ima sta kod vas?