Kimi
Zaslužan član
Tako je Kiraj, zato i kažem nije realno da svuda u beloj oblasti bude tako, biće razvoja ali izolovanijih osetno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ni kod nas se ne zna tacna trasa.Jel ovaj Rain Alarm došao iz budućnosti?! Uvećao sam sliku maksimalno za moje mesto, ucrtane su sve postojeće lenije, ali vidim i ucrtanu saobraćajnicu koja za sad ne postoji, ali je planirana. E sad, pitanje je da l' kao ova nova brza saobraćajnica Sombor-Kikinda, il' kao obilaznica oko Srbobrana koja je još davno planirana u prostornom planu opštine Srbobran. Uglavnom, ucrtan je put koji još uvek ne postoji, pa me zanima (ako neko zna) iz koje baze uzimaju karte meteorološki sajtovi? Možda nam Rain Alarm da odgovor koji muči mnoge Srbobrance gde će proći novi put, tj. čije će njive seći, a ovi iz opštine neće to nikom da kažu...
Ima na radaru,ali nema kise....Pogledajte na radare kakve oblacnosti dole ispod Dunava ....skoro 3 meseca gledam istu sliku,a kad trebaju oblaci da predju u vojvodinu raspadnu se samo tako ....
Где да погледам тај Реин аларм да видим качи, ли та нова траса моје њиве?Jel ovaj Rain Alarm došao iz budućnosti?! Uvećao sam sliku maksimalno za moje mesto, ucrtane su sve postojeće lenije, ali vidim i ucrtanu saobraćajnicu koja za sad ne postoji, ali je planirana. E sad, pitanje je da l' kao ova nova brza saobraćajnica Sombor-Kikinda, il' kao obilaznica oko Srbobrana koja je još davno planirana u prostornom planu opštine Srbobran. Uglavnom, ucrtan je put koji još uvek ne postoji, pa me zanima (ako neko zna) iz koje baze uzimaju karte meteorološki sajtovi? Možda nam Rain Alarm da odgovor koji muči mnoge Srbobrance gde će proći novi put, tj. čije će njive seći, a ovi iz opštine neće to nikom da kažu...