Kimi
Zaslužan član
Dobro dragi moj Pidikanac, nećemo stalno jedno te isto. Ali nesumljivo je taj trougao ugrubo Pančevo-Vršac-Sečanj bez premca najgori. Ima još džepova (okolina Vrbasa uža) i delova u zapadnom sremu sa istom sudbinom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Misliš ,mi da izdržimo ili biljke .Za neke biljke će biti kasno.Da izržimo još danas i sutra do popodne i mirna Bačka posle za veći deo jula kako izgleda.
A sutra je izgledan i ozbiljniji sistem preko dobrog dela zemlje. Gledano ugrubo najlošije za sever stoji severozapad Bačke. Šta da kažem i da gledam za Banat (južni) kad tamo od aprila važe posebni pustinjski uslovi izgleda, sve suprotno bude od svakakve crtarije.
Nije ni kod nas bolja situacijaIma takvih područja još, potez izmedju Rume i Ìndjije(Zarkovac,Putinci)je stalno u deficitu sa padavinama.
Samo to . . .............. Uslovi kao na ekvatoru, samo što nema skoro svakodnevne kiše...............
Pa nije to ni prirodno za naše uslove. To mu je što mu je komšo, ne kuva se ni prvi ni poslednji put. Rodiće on dobro, ne brinem ja za njega.Samo to . . .
Komsija resio sam da idem u susret tim klimatskim promenama ( tropska leta i zime bez snega ) pa sam ove god. probnoPa nije to ni prirodno za naše uslove. To mu je što mu je komšo, ne kuva se ni prvi ni poslednji put..........................................