Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Banat je nekad bio mocvara, a sada smo izgleda prvi u redu da postanemo pustinjaIznenađujuća prostorno oblast koju je ovo zakačilo, iznad očekivanja ali zato savršeno zna gde treba da crkne. Jadni moji Banaćani, k’o da su drvlje i kamenje na nekog bacali…
Ovde u selu ne punih 5 litara..19lit kod mene kući a na placu treba da ima i više, konačno je i atar pokisao (bar koliko sam video), hvala ti Bože za ovo, malo i led prozvrcao ali ništa značajno.
U selu 43 litre.25 l na salasu
Po bereku ima "rupa" gde se praši za autom.ima dobar deo atara i sa par litara!
Lolo a kupus pokiso a temp 26Jedan deo atara dobio dobru kišu.
Znači nisam jedini jutros ripio iz kreveta...Ništa brže ne izvuče iz kreveta od grmljavine i prikolice žita na avliji.
Dobro je Nedjo da je bar nešto palo. Evo u Kovačici prašine u ataru mož izvoziti za Katar.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Da li su nam rakete odnele kisu ili ne,ne znam ali bas nam se neda dobre kise...Ovde jos ne pada,grmljavina, malo pre su tri rakete ispaljene.
Ovako sam i ja skakao a sad vec odustao, jos namerno otkrivam sve sto moze da propadne nebili je nekako primamioZnači nisam jedini jutros ripio iz kreveta...
Samo što do kraja kiše nije ni bilo, tresla se gora, rodio se miš...