dragan.kovacev
Član
Pa i drugi su brinuli o svom dok si ti jebavo!!! Sad kad je zakucalo svima onda se kao nesto brecamo?? Treba tebi susa od jedno 3god. zaredom da ti okrene pamet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Druže mene ni jedan jedini put nisi čuo da kukam ili da se žalim niti ću. Samo se pitam koliko ste poboljšali situaciju kukanjem? Ili želiš da svi ostali ćute u ovoj temi dok ćete vi samo pričati o 2012,2017,2021,2022.?Pa i drugi su brinuli o svom dok si ti jebavo!!! Sad kad je zakucalo svima onda se kao nesto brecamo?? Treba tebi susa od jedno 3god. zaredom da ti okrene pamet
Ne može se situacija poboljšati kukanjem i ne treba preterivati u tome,ali da podjebavaš to je istina i to konstantno,onako prikriveno.Druže mene ni jedan jedini put nisi čuo da kukam ili da se žalim niti ću. Samo se pitam koliko ste poboljšali situaciju kukanjem? Ili želiš da svi ostali ćute u ovoj temi dok ćete vi samo pričati o 2012,2017,2021,2022.?
Nema tu ljubomore ni malo ja se bavim stocarstvom tako da je manji problem kada meni ne rodi nego kada nikom ne rodi pa bude skupo i ono sto treba dokupiti.Nama je ovo treca uzastopna susna godina upareno sa dosta losom zemljom tako da nam nije svejedno.Čujem li ja ljubomoru u ovom postu? A misliš li ti da bi svi ostali trebali da istarupiraju svoje kukuruze u znak solidarnosti sa vama kojima je suša uništila kuk
A sta je lepo u poljoprivredi u ovom tyrenutku pa da bi se o tome pisalo? Ako napisem da brinem kako ce se kukuruz oploditi po ovoj vrucincini, da li je to kukanje?Bas je zamorno postalo čitati pojedine teme, samo kuknjava, kuknjava i svadja… dajte ljudi malo se saberite
Samo susa tebe moze da izvede na pravi put i to ni manje ni vise nego tri za redom inace ti nema spasa Pocevsi od ove oplodnje kukuruza kada bi ti izostala, pa sledece opet nista, izduvao bi se brzo od te siline koju si umislio!Druže mene ni jedan jedini put nisi čuo da kukam ili da se žalim niti ću. Samo se pitam koliko ste poboljšali situaciju kukanjem? Ili želiš da svi ostali ćute u ovoj temi dok ćete vi samo pričati o 2012,2017,2021,2022.?
Buniti se na vremenske uslove po meni je pobuna protiv Boga a to sebi ne mogu da dozvolim. A ako misliš da sam zbog toga loš čovek ok imaš prava misliti šta god hoćeš.Samo susa tebe moze da izvede na pravi put i to ni manje ni vise nego tri za redom inace ti nema spasa Pocevsi od ove oplodnje kukuruza kada bi ti izostala, pa sledece opet nista, izduvao bi se brzo od te siline koju si umislio!
I ja se brinem za oplodnju po ovoj vrućini, slaba vajda.A sta je lepo u poljoprivredi u ovom tyrenutku pa da bi se o tome pisalo? Ako napisem da brinem kako ce se kukuruz oploditi po ovoj vrucincini, da li je to kukanje?