Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma nisam te zato pitao i nije samo kod tebe susa.Sto ?,jel stvarno mislis da bih isto kukao na kisu kao drugi ,da je nekim cudom imamo ovde u vukojebini ?.Kojom logikom smeta kisa u vrsidbi psenice kad ona donosi hiljade/desetine hiljade eura u prinosima suncokreta,soje,kukuruza,a koliko tacno ce da izgubite zbog losijeg hektolitra ?.
Ja mislim da je odgovor ono sto se stalno ponavlja po nekim temama,malo ko zna kako susa izgleda,jos mnogi ne shvataju koliko lose moze biti.Svaka cast kad imate taj luksuz da vam kisa smeta.
Koliko je palo kod vas tu? Ovde kod mene2lit nepuneKišaaaaa napokon normalna. Baš pljušti napolju.
Lokalno, lokalno. Malo se i degradiralo, uglavnom Podrinje i delovi Mačve i Srema uz granicu ako se ovajde.Kimi to za sredu jel neka ozbiljnija promena ili onako kako gde? Msl meni bi odgovaralo samo da splasne temp a sad kiše i ne mora. Treba ljudi da završe pšenice, pa posle neka pada malo više.
Jako tesko vreme Kimi ovde u banatu danas, takva zapara i tesko se dise da odavno nesto nije bilo....Lokalno, lokalno. Malo se i degradiralo, uglavnom Podrinje i delovi Mačve i Srema uz granicu ako se ovajde.
U tazbini u Plandištu od podne sauna rekoše mi, naoblači se skroz i pade po neka kap kiše čisto da ne može da se diše.