Peet
Član
Ihh, da mi je naci onu nadu makar bila i velikim slovom na pocetku!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Smanji malo zozu@slobapatrola Menjaj dilera pod hitno, nisu ti sve na broju u poslednje vreme.
Otišao ti usis ,prdis plavo!Otišle ti moždane vijuge.![]()
Što ne napraviš mapu i za predele ispod Dunava i Save?Očekuje se svakako opet dugoživeći padavinski sistem, ali će jačina razvoja ipak biti manja. Naravno, koga pogodi jača jezgrica imaće više litara i po malo grada možda, ali više u vidu nekog zrnca, nije za očekivati neko nevreme baš.
Ovoga puta, pošto dominatno prilazi iz Slavonije mišljenja sam da će otići nešto južnije glavna trasa, iako je strujanje u principu isto (zapadno).
![]()
Ko će onda tešiti komšinicu kad vi migrirate u Zrenjanin?Menjam zemlju u Mačvi za drugu u okolini Zrenjanina, uz doplatu.
Da znas.....prespoio na masuKrstiću bio si nekada normalan, šta se s'tobom desilo ni milicija ne zna.
Uff, kako li je lepa mapa! Preskakao bi i ovu najavljenu kisu za potpunu autonomiju!Očekuje se svakako opet dugoživeći padavinski sistem, ali će jačina razvoja ipak biti manja. Naravno, koga pogodi jača jezgrica imaće više litara i po malo grada možda, ali više u vidu nekog zrnca, nije za očekivati neko nevreme baš.
Ovoga puta, pošto dominatno prilazi iz Slavonije mišljenja sam da će otići nešto južnije glavna trasa, iako je strujanje u principu isto (zapadno).
![]()